Σκότωσαν τη μοναδική οικογένεια λευκών καμηλοπαρδάλων. Μια τρομερή απώλεια για τη φύση

Advertisement
Σκότωσαν τη μοναδική οικογένεια λευκών καμηλοπαρδάλων. Μια τρομερή απώλεια για τη φύση
Advertisement

Μια φοβερή απώλεια στη φύση

Το είδος αυτό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017, σήμερα οι υπεύθυνοι για το αποθεματικό Ishaqbini Hirola στην Κένυα ανέφεραν ότι η λευκή καμηλοπάρδαλη και τα παιδιά της βρέθηκαν νεκροί από λαθροκυνηγούς.

Ο Mohammed Ahmednoor , υπεύθυνος αποθεματικού, ανακοίνωσε σε δήλωση ότι αρκετοί ντόπιοι στην εταιρεία των συντηρητών βρήκαν τους σκελετούς των ζώων μετά από μια μακρά αναζήτηση.

Σκότωσαν τη μοναδική οικογένεια λευκών καμηλοπαρδάλων. Μια τρομερή απώλεια για τη φύση - Εικόνα 2

“Αυτή είναι μια πολύ θλιβερή μέρα για την κοινότητα Ijara (τόπος κράτησης) και την Κένυα γενικά”, δήλωσε ο Ahmednoor , υπενθυμίζοντας ότι το είδος ήταν ένα μεγάλο τουριστικό αξιοθέατο για το αποθεματικό. Οι θάνατοι των καμηλοπαρδάλων είναι “ένα χτύπημα στα μέτρα που έλαβε η κοινότητα για τη διατήρηση εξαιρετικών και μοναδικών ειδών και μια έκκληση για αφύπνιση για συνεχή στήριξη για προσπάθειες διατήρησης”. Ο διευθυντής κατέληξε.

Σκότωσαν τη μοναδική οικογένεια λευκών καμηλοπαρδάλων. Μια τρομερή απώλεια για τη φύση - Εικόνα 3

Η Υπηρεσία Διατήρησης της Άγριας Ζωής της Κένυας ( KWS ) ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει την έρευνα για να βρει τους υπεύθυνους για τους θανάτους των καμηλοπαρδάλων, των οποίων τα κατάλοιπα είναι 4 μηνών.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement