Υποψιάστηκε ότι οι κηδεμόνες της σχεδίαζαν το φρικτό τέλος της και κρύφτηκε έγκαιρα.

Advertisement
Υποψιάστηκε ότι οι κηδεμόνες της σχεδίαζαν το φρικτό τέλος της και κρύφτηκε έγκαιρα.
Advertisement

Οι οικογένειες που χαρακτηρίζονται από την παραμέληση των κατοικίδιων τους δεν ξέρουν ποια δικαιολογία να χρησιμοποιήσουν για να βγάλουν αυτά τα φτωχά μικρά ζώα από τη ζωή τους, που βασικά ζητούν μόνο λίγη αγάπη και προσοχή.

Οι ιδιοκτήτες ενός σκύλου που ονομάζεται Unicorn δεν αποτελούν εξαίρεση. Κάλεσαν τις αρχές λέγοντας ότι ήθελαν να πάρουν το σκυλί τους .

Η Unicorn κρύφτηκε κάτω από το σπίτι για να αποφύγει τη σύλληψη της από τους διασώστες της

Υποστήριξαν ότι ήταν πολύ μεγάλη, ότι ήταν αρκετά άρρωστη και ότι θα έπρεπε να υποβληθεί σε ευθανασία το συντομότερο δυνατό .

Όταν οι εθελοντές του Sidewalk Specials έφτασαν στην κατοικία όπου ζούσε το φτωχό σκυλάκι, αυτό που βρήκαν ήταν μια άσχημη περίπτωση κακομεταχείρισης και σκληρότητας των ζώων . Ο σκύλος ήταν υποσιτισμένος, αφυδατωμένος, άρρωστος, με διάφορους τραυματισμούς και … ήταν μόλις ενός έτους!

Υποψιάστηκε ότι οι κηδεμόνες της σχεδίαζαν το φρικτό τέλος της και κρύφτηκε έγκαιρα. - Εικόνα 2

Οι κηδεμόνες της υποστήριξαν ότι ήταν ένα ηλικιωμένο ζώο, αλλά η Unicorn μόλις σταμάτησε να είναι κουτάβι .

Η Ευθανασία δεν είναι καθόλου το στυλ των διασωστών, οπότε όταν έφτασαν στο σπίτι του σκύλου, ήξεραν ότι τους περίμενε ένας μακρύς δρόμος αποκατάστασης και θεραπείας … όταν το κοpιτσάκι πιάστηκε!

Αυτό το βίντεο μας δείχνει τη διάσωση και την αποκατάσταση της μικρής Unicorn

Μόλις έφτασαν εκεί, κρύφτηκε κάτω από το σπίτι όπου ζούσαν οι κηδεμόνες της. Ήταν μια επικίνδυνη και βρώμικη ξύλινη κατασκευή, όπου, μεταξύ άλλων, είχε τεράστια πολύ κοφτερά νύχια που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς στο κατοικίδιο ζώο.

Παρά το γεγονός ότι η Unicorn φαινόταν πολύ αναστατωμένη και αγωνίστηκε όσο το δυνατόν περισσότερο για να μην απομακρυνθεί από εκείνο τον εφιάλτη, οι διασώστες από το Sidewalk Specials κατάφεραν να την βγάλουν από εκεί που ήταν . Μόλις την έβγαλαν, συνειδητοποίησαν πόσο άσχημα ήταν το κοpίτσι.

Ο σκύλος ήταν εντελώς υποσιτισμένος

Υποψιάστηκε ότι οι κηδεμόνες της σχεδίαζαν το φρικτό τέλος της και κρύφτηκε έγκαιρα. - Εικόνα 3

Αν και ήταν πολύ αναστατωμένη, δύσκολα ένιωσε ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν εκεί για να την κάνουν να νιώσει την αγάπη που όλη αυτή την ώρα της είχαν αρνηθεί. Αδύναμη και τρεμάμενη, άφησε τον εαυτό της στην αγκαλιά του διασώστη της και σύντομα βρισκόταν εκτός αυτής της κακής ζωής.

Η Unicorn μεταφέρθηκε στο Κέιπ Τάουν και πολύ σύντομα κάποιος ενδιαφερόταν να τη βοηθήσει. Ο σκύλος δεν τέθηκε μόνο υπό κτηνιατρική φροντίδα, αλλά βρήκε επίσης την τέλεια οικογένεια για να αφήσει πίσω τον εφιάλτη που έζησε τους πρώτους μήνες της ζωής του.

Υποψιάστηκε ότι οι κηδεμόνες της σχεδίαζαν το φρικτό τέλος της και κρύφτηκε έγκαιρα. - Εικόνα 4

Η Unicorn έχει σήμερα μια πολύ διαφορετική ιστορία . Είναι υγιής, ευτυχισμένη και μπορεί να βασιστεί στη χαρά που ήταν επιζών της παραμέλησης.

Ευτυχώς, όλα τα βάσανα της ανήκαν στο παρελθόν και τώρα απολαμβάνει μόνο μέρες αγάπης στα χέρια των σωστών ανθρώπων.

Κοιτάξτε πόσο χαρούμενη είναι τώρα!

Υποψιάστηκε ότι οι κηδεμόνες της σχεδίαζαν το φρικτό τέλος της και κρύφτηκε έγκαιρα. - Εικόνα 5

Μοιραστείτε το ταξίδι θεραπείας και ελπίδας της Unicorn με άλλους, σίγουρα θα την λατρέψουν.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement