Αγάπη είναι να αφήνω την καρδιά μου στα χέρια του άλλου…

Advertisement
Αγάπη είναι να αφήνω την καρδιά μου στα χέρια του άλλου…
Advertisement

Αν θέλεις εγγυήσεις πάρε μια τοστιέρα

Προϋποθέτει να είσαι άνω των 30 να έχεις πονεσει κάποιους, να σε έχουν πονεσει καποιοι, να έχεις πέσει στα πατώματα, να έχεις ξανασηκωθεί και να μην το βάζεις κάτω..

Και ήρθε πάλι εκείνη η ώρα που γκρεμίστηκε ο κόσμος γύρω σου…

Έγινε κάτι που δεν περίμενες και έπεσες από τα σύννεφα βρε παιδί μου.. ο ανθρωπος που με κόπο και προσδοκία ξαναεμπιστευτηκες, αυτός που είχες κουρνιάσει στην αγκαλιά του ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!!

Και τώρα πρέπει να ξυπνήσεις από τον ωραίο ύπνο και να δεις τι θα κάνεις.( Φυσικά στο παρελθόν έχεις κάνει και εσύ ΚΑΤΙ σε κάποιον αλλά τώρα θέλεις όλο τον πόνο δικό σου κ όλα τα φώτα πάνω σου παρακαλώ!!) Εδώ έρχεται ο ορισμός της αγάπης που δεν έχει ξαναειπωθει τοσο ωραία :

Αγάπη είναι να αφήνω την καρδιά μου στα χέρια του άλλου, γνωρίζοντας ότι μπορεί να την πονεσει αλλά ελπίζοντας να μην το κάνει.. Επίσης τα ομορφότερα συναισθήματα είναι τα αμοιβαία..

Ας μην το διογκώνουμε όμως… Ας προσπαθήσουμε να δούμε καθαρά μια κατάσταση, απελευθερωμενη όσο γίνεται από τις καταγραφές του παρελθόντος. Εγώ θα έλεγα πως το πιο εύκολο είναι να φυγεις, έτσι ωραία και μοιραία όπως το βλέπεις στα έργα και να εύχεσαι ο άλλος να γίνει χίλια κομμάτια.

Να πονέσει και να καταλάβει. Αλλά εσύ καρδιά μου πότε θα καταλάβεις; Γιατί ήρθες στον κόσμο να κάνεις λάθη αλλά όχι κάθε φορά τα ίδια…

Όταν σε πληγώσουν βίωσε το, αλλά σκέψου να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου:

Δώσε βήμα στον άλλο και ρώτα! Ρώτα να μάθεις, να καταλάβεις και ίσως δεις πως η κατάσταση είσαι εσύ και οι φόβοι σου και όχι η κατάσταση όπως είναι στην πραγματικότητα εκείνη τη στιγμή.

Και ΜΕΤΆ αν θέλεις ακόμα φύγε. Τότε όμως θα ξέρεις και μονο τότε η φυγή έχει αξία. Αλλιώς κοροϊδεύεις τον εαυτό σου…

Υπάρχουν εγγυήσεις; Δεν ξέρω… Αν θέλεις εγγυήσεις πάρε μια τοστιέρα. Αλλιώς μείνε και μάθε… Να συστήνεται κάθε μέρα με τον εαυτό σου, μη φοβάσαι!

Φαιη – healingeffect.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα