Γιάννης Χριστόπουλος: «Η Σουηδία είναι έτοιμη να συναντήσει τον θάνατο στο βωμό του χρήματος»

Advertisement
Γιάννης Χριστόπουλος: «Η Σουηδία είναι έτοιμη να συναντήσει τον θάνατο στο βωμό του χρήματος»
Advertisement

Ο Γιάννης Χριστόπουλος, από την Στοκχόλμη όπου ζει και εργάζεται το τελευταίο διάστημα, στέλνει ένα μήνυμα που πρέπει να ακούσουν πολύ προσεκτικά οι Σουηδικές Αρχές.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος, προπονητής της σουηδικής Akropolis στέλνει το δικό του μήνυμα για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα όπου εργάζεται

Μάλιστα, ο 47χρονος προπονητής αναφέρθηκε στην αδράνεια των Σουηδικών Αρχών, ενώ έκανε και μία δυσάρεστη πρόβλεψη, η οποία αφορά τη Στοκχόλμη. Αναλυτικότερα:

Κορωνοϊός στη Σουηδία: Πώς ξεκίνησε την ανάρτησή του στο Facebook

«Κορωναίος: 55 συνολικά οι θάνατοι στην Ελλάδα, 59 σε μια μέρα την Τετάρτη στη Σουηδία. Σε μία χώρα που έχει ένα εκατομμύριο λιγότερο πληθυσμό από την χώρα μας. Διαθέσιμες πλέον εντατικές κλίνες στη Στοκχόλμη μόλις 7… Οι ειδικοί υπολογίζουν την κορύφωση γύρω στις 5-10 Μαΐου! Και είναι λογικό γιατί βρίσκεται 2-3 εβδομάδες πίσω από την Ελλάδα. Η ζωή συνεχίζεται κανονικά μαζί με κάποια ημίμετρα.

Η θεωρία της ανοσίας της αγέλης η οποία απέτυχε παταγωδώς σε Αγγλία και Αμερική ή ουσιαστικά η ανθρωποκτονία στο βωμό του χρήματος;
Περιμένω να δω τι θα ακολουθήσει. Αν και για εμένα είναι απλά μαθηματικά. Θα έλεγα ότι η Στοκχόλμη ετοιμάζεται να συναντήσει το θάνατο και την τραγωδία, αλλά δεν ετοιμάζεται καν. Χρήμα εναντίον ζωής σημειώσατε άσο; Ίδωμεν λίαν συντόμως»

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα