Μόνο pampers δεν σας φόρεσε ο Μητσοτάκης, που τρέχει πίσω απ’ τη βλακεία σας. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΡΑ!

Advertisement
Μόνο pampers δεν σας φόρεσε ο Μητσοτάκης, που τρέχει πίσω απ’ τη βλακεία σας. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΡΑ!
Advertisement

Έκλεισε η εκπαίδευση, για την ασφάλειά σας, και γκρινιάζατε τι θα γίνουν τα παιδιά σας.

Σας έδωσαν άδεια για να κάτσετε με τα παιδιά σας, και τα ξαμολήσατε στις παιδικές χαρές.

Έκλεισαν οι παιδικές χαρές, και ξαμοληθήκατε όλοι μαζί στις καφετέριες. Έκλεισαν οι καφετέριες, και ξαμοληθήκατε στις παραλίες. Έκλεισαν οι παραλίες, και ξαμοληθήκατε στα χιονοδρομικά κέντρα. Έκλεισαν τα χιονοδρομικά κέντρα, και πήρατε γενικώς τα βουνά. (Μποτιλιάρισμα στην Πάρνηθα, για πικ-νικ!!!) Φυλάξτε τους παππούδες, σας λένε. Και καθίστε σπίτι. Κι εσείς??

Ξαμοληθήκατε τώρα στα χωριά, τα νησιά και τα εξοχικά σας, είτε για να διακοπάρετε είτε για να… παρκάρετε τα παιδιά σας στους παππούδες! Ναι, αυτούς που κινδυνεύουν περισσότερο. Ναι, εκεί που νοσοκομεία δεν υπάρχουν για να σας προλάβουν. Ναι, εκεί που τώρα διαδώσατε ό,τι ιούς κουβαλάγατε κι εσείς. Και κατά τ’άλλα, εξαφανίζετε από τα market το χαρτί υγείας, σαν να μην υπάρχει αύριο, αλλά… χειροκροτάτε και στο μπαλκόνι, για να είστε politically correct.

Μόνο pampers δεν σας φόρεσε ο Μητσοτάκης, που τρέχει πίσω από τη βλακεία σας, αλλά αν σας κρατάνε μέσα “έχουμε Χούντα”. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ τώρα, μπας και γλυτώσουμε κάποιοι από τη μαλ… που σας δέρνει. #menoume_spiti

Thanassis C. Karanasios

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα