Άλκηστις Πρωτοψάλτη για Έβρο: Ευχαριστώ «όσους φυλάνε Θερμοπύλες»

Advertisement
Άλκηστις Πρωτοψάλτη για Έβρο: Ευχαριστώ «όσους φυλάνε Θερμοπύλες»
Advertisement

Από τα βάθη της ψυχής της, ευχαριστεί σε ανάρτησή της στο Instagram όσους «φυλάσσουν Θερμοπύλες» η δημοφιλής τραγουδίστρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Στην ανάρτησή της, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες»

Απ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το Καστελόριζο … Είμαστε όμως μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά . Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι … Σαν έτοιμοι από καιρό…»

 

View this post on Instagram

Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στους στρατιώτες μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» Απ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το Καστελόριζο … Είμαστε μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά . Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι … Σαν έτοιμοι από καιρό… Θα υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας χωρίς να γινόμαστε απάνθρωποι. #greece #mybeautifulcountry #beautifulpeoples

A post shared by Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) on

 

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα