ΚΟΣΜΟΣ

Το viral μωρό που κοιτά απειλητικά τον γιατρό που το έφερε στον κόσμο!

Το viral μωρό που κοιτά απειλητικά τον γιατρό που το έφερε στον κόσμο!
Advertisement

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες της μικρής Isabela, που από το πρώτο λεπτό της γέννησής της απέκτησε νεύρα!

Έκπληκτοι έμειναν γιατροί και μαίες σε μια γυναικολογική κλινική στο Ρίο ντε Τζανέιρο με την απίστευτη αντίδραση ενός νεογέννητου όταν ο μαιευτήρας προσπάθησε να το κάνει να κλάψει!

Το viral μωρό που κοιτά απειλητικά τον γιατρό που το έφερε στον κόσμο! διεθνή, επικαιρότητα - Εικόνα 2

Πρόκειται για τη μικρή Isabela που γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου και έχει καταφέρει ήδη να γίνει viral με την πρώτη της έκφραση!

Ο γιατρός, που την έφερε στη ζωή, επιχείρησε να την κάνει να κλάψει, όπως συνηθίζεται μετά τη γέννηση, προκειμένου να λειτουργήσουν οι πνεύμονες. Εκείνη όμως φαίνεται ότι δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένη που απομακρύνθηκε από τη ζεστή «φωλιά» της μαμάς της και αντέδρασε συνοφρυωμένη!

Το viral μωρό που κοιτά απειλητικά τον γιατρό που το έφερε στον κόσμο! διεθνή, επικαιρότητα - Εικόνα 3

Ο φωτογράφος, Rodrigo Kunstmann, που είχε προσλάβει η μητέρα του μωρού, για να απαθανατίσει τη στιγμή της γέννησης, κατάφερε να αποτυπώσει την πιο αστεία και παράξενη έκφραση μωρού τα πρώτα δευτερόλεπτα της ζωής του!

Το viral μωρό που κοιτά απειλητικά τον γιατρό που το έφερε στον κόσμο! διεθνή, επικαιρότητα - Εικόνα 4

Ο φωτογράφος είπε στο βραζιλιάνικο περιοδικό Crescer ότι ο μαιευτήρας ζήτησε από το μωρό να κλάψει προτού κόψει τον ομφάλιο λώρο.

Το viral μωρό που κοιτά απειλητικά τον γιατρό που το έφερε στον κόσμο! διεθνή, επικαιρότητα - Εικόνα 5

«Άνοιξε τα μάτια της πλατιά, αλλά δεν φώναξε», είπε ο Kunstmann. «Ο γιατρός της είπε «κλάψε Isa!» Έκανε αυτή τη σοβαρή έκφραση και άρχισε να κλαίει μόνο αφού κόπηκε ο ομφάλιος λώρος» πρόσθεσε ο φωτογράφος που ανήρτησε τις φωτογραφίες στο Facebook γεμάτος υπερηφάνεια!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement