ΕΛΛΑΔΑ

Στον Αρκτούρο -ευτυχώς- είναι πλέον ο λύκος που βρέθηκε εγκλωβισμένος στα κάγκελα σπιτιού στον Καστανά Θεσσαλονίκης

Στον Αρκτούρο -ευτυχώς- είναι πλέον ο λύκος που βρέθηκε εγκλωβισμένος στα κάγκελα σπιτιού στον Καστανά Θεσσαλονίκης
Advertisement

Τέλος καλό όλα καλά για την περιπέτεια που είχε ένας άτυχος λύκος σήμερα το πρωί στο χωριό Καστανάς Θεσσαλονίκης. Το ζώο κατέβηκε στο χωριό, το πιθανότερο πεινασμένο για να βρει κάτι να φάει, και εγκλωβίστηκε στα κάγκελα ενός σπιτιού.

Το περιστατικό δημοσίευσε η σελίδα Το Καταφύγιο των Κυνηγών https://www.facebook.com/ToKatafugio/ όπου ακολούθησαν και τα ανάλογα απαράδεκτα σχόλια σε βάρος του ζώου αλλά και σε βάρος όσων θέλησαν να το υπερασπιστούν, τα οποία σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να επαναλάβουμε ούτε να δημοσιεύσουμε.

Για το συμβάν ενημερώθηκε αμέσως η αστυνομία, το δασαρχείο και φυσικά ο Αρκτούρος που έφτασε στο σημείο, απεγκλώβισε το ζώο και το έχει πλέον στις εγκαταστάσεις του. Οι πληγές του δεν εμπνέουν ανησυχία.

Στον Αρκτούρο -ευτυχώς- είναι πλέον ο λύκος που βρέθηκε εγκλωβισμένος στα κάγκελα σπιτιού στον Καστανά Θεσσαλονίκης - Εικόνα 2Στον Αρκτούρο -ευτυχώς- είναι πλέον ο λύκος που βρέθηκε εγκλωβισμένος στα κάγκελα σπιτιού στον Καστανά Θεσσαλονίκης - Εικόνα 3Στον Αρκτούρο -ευτυχώς- είναι πλέον ο λύκος που βρέθηκε εγκλωβισμένος στα κάγκελα σπιτιού στον Καστανά Θεσσαλονίκης - Εικόνα 4 Πηγή: pet pet news

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement