ΚΟΣΜΟΣ

Σκυλίτσα παίρνει κάθε μέρα μόνη της το λεωφορείο και έχει το πάσο κολλημένο στο κολάρο της

Σκυλίτσα παίρνει κάθε μέρα μόνη της το λεωφορείο και έχει το πάσο κολλημένο στο κολάρο της
Advertisement

Μια σκυλίτσα από το Σιάτλ των ΗΠΑ έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των επιβατών των λεωφορείων της πόλης με την ανεξαρτησία της και την προσωπικότητα της και να γίνει το πιο διάσημο σκυλί της πόλης.

Κάθε μέρα βγαίνει μόνη της από το σπίτι, παίρνει το λεωφορείο, ταξιδεύει ως το κέντρο της πόλης στο πάρκο σκύλων όπου περνάει μερικές ώρες και στη συνέχεια επιστρέφει πίσω στο σπίτι.

Αυτή είναι η Eclipse

Σκυλίτσα παίρνει κάθε μέρα μόνη της το λεωφορείο και έχει το πάσο κολλημένο στο κολάρο της - Εικόνα 2

Είναι το αγαπημένο σκυλί των λεωφορείων του Σιάτλ. Πολλοί επιβάτες την γνωρίζουν και θαυμάζουν την ανεξαρτησία της, αφού δεν χρειάζεται τη βοήθεια του ιδιοκτήτη της για να πάει στο πάρκο.

Κάθε μέρα, η Eclipse βγαίνει μόνη της από το σπίτι και χρησιμοποιεί με άνεση το λεωφορείο της γραμμής

Σκυλίτσα παίρνει κάθε μέρα μόνη της το λεωφορείο και έχει το πάσο κολλημένο στο κολάρο της - Εικόνα 3

Ταξιδεύει ως το κέντρο της πόλης στο ειδικό πάρκο σκύλων όπου περνάει μερικές ώρες παίζοντας και κάνοντας νέες γνωριμίες και στη συνέχεια επιστρέφει πάλι με το λεωφορείο πίσω στο σπίτι. Έχει μάλιστα και ειδικό δελτίο διαδρομών που είναι κολλημένο στο κολάρο της, γράφει μια γυναίκα από το Σιάτλ στη σελίδα της στο Facebook.

Της αρέσει να ασκείται και να κάνει νέους φίλους

Σκυλίτσα παίρνει κάθε μέρα μόνη της το λεωφορείο και έχει το πάσο κολλημένο στο κολάρο της - Εικόνα 4

Όλα ξεκίνησαν όταν μια μέρα ο ιδιοκτήτης της, Jeff Young, άργησε να ανέβει στο λεωφορείο κι έτσι αντί να τον περιμένει, ανέβηκε μόνη της. Ο οδηγός του λεωφορείου την αναγνώρισε και την κατέβασε στο πάρκο σκύλων, όπου και συναντήθηκε αργότερα με τον Jeff. Αφού έκανε αρκετά ακόμα ταξίδια μόνη της, ο Jeff αποφάσισε να το καθιερώσει και να την αφήνει να πηγαίνει μόνη της.

Έχει πια συνηθίσει και επιστρέφει πάντοτε στην ώρα της

Σκυλίτσα παίρνει κάθε μέρα μόνη της το λεωφορείο και έχει το πάσο κολλημένο στο κολάρο της - Εικόνα 5

Οι οδηγοί των λεωφορείων την γνωρίζουν πολύ καλά και αυτή είναι πολύ ευγενική μαζί τους. Πάντα τους χαμογελάει και πολλοί τακτικοί επιβάτες χαίρονται όταν την βλέπουν. Συχνά κάθονται δίπλα της και της κάνουν παρέα.

Σκυλίτσα παίρνει κάθε μέρα μόνη της το λεωφορείο και έχει το πάσο κολλημένο στο κολάρο της - Εικόνα 6

Οι τοπικές Αρχές έδωσαν την έγκριση τους μετά την συγκατάθεση των οδηγών. Η Eclipse έχει δική της σελίδα στο Facebook με την ονομασία Eclipse Seattle Bus Journey Dog, όπου πάνω από 44.000 άνθρωποι ακολουθούν τις περιπέτειες της. boredpanda]

[mikropragmata.lifo.gr]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement