ΔΙΑΦΟΡΑ

Σ’ εσένα που μου “πήρες” τον άντρα: Γλυκιά μου, αν αξιζε θα τον είχα κρατήσει. Στα δύσκολα όμως έλα να τον μετρήσεις

Σ’ εσένα που μου “πήρες” τον άντρα: Γλυκιά μου, αν αξιζε θα τον είχα κρατήσει. Στα δύσκολα όμως έλα να τον μετρήσεις
Advertisement

Η κλέφτης και ο ψεύτης τον πρωτο χρονο χαίρονται!

Και με αυτη τη ρήση εχω πει κιολας τα μισα.

Ακου γλυκια μου .. καλά έκανες και τον πήρες..και θα κάνεις ακομα πιο καλά να τον κρατήσεις κιολας.

Δεν μου κανεις κανένα κακο δεν σε ζηλεύω ίσα ίσα σε ευγνωμονώ μα καπου στο βαθος σε λυπάμαι κιολας αγαπητή γιατι νομίζεις πως ζεις το όνειρο μα εισαι και εσυ ενα καπρίτσιο οπως και εγω για μια αλλη κάποτε.

Δεν θελω να στο χαλάσω..αλλα να λιγο με τη λογική πάρτο κοπέλια! Πας να ποντάρεις το μέλλον σου πανω σε σαθρά θεμέλια. Πως πιστεύεις θα σε αγαπήσει εσένα όταν δεν αγαπάει το ιδιο του το αιμα? Μη μπερδεύεις την καψούρα και το σeξ με συναισθήματα ουσίας. Στα δύσκολα να τον μετρήσεις! Και ίσως εκει να με θυμηθείς. Αν αξιζε θα τον είχα κρατήσει!

Όμως κατόπιν ώριμου σκέψεως είδα οτι εγώ άξιζα πιο πολυ το ίδιο και τα παιδια μου. Αξίζαμε αν μη τη αλλο μια ήρεμη ζωή. Και εκεί καπου στον έστειλα με τον ιδιο ακριβώς τρόπο που στέλνεις στον κάδο τα αποφάγια σου!! Απλά εσυ επέλεξες να τα φας..και ήταν τόση η πεινα σου που τωρα τα βλέπεις νοστιμα και καμαρώνεις. Οτι αξίζει μένει!! Και η αξία ξερεις δεν δημιουργείται με ώρες στο playstation ουτε βλέποντας ματσ τρώγοντας στο καναπέ και σπέρνοντας αδιαφορία..η αξία ενός ανθρώπου χτίζεται με αλλα υλικά με σεβασμό, κατανόηση ,επικοινωνία, συνεργασια και ο τυπος δεν το εχει … θα το δεις που θα πάει…εκει που εισαι ήμουνα και εδω που ειμαι θα έρθεις! Εύχομαι να είσαι η εξαίρεση στη λίστα του! Προς το παρόν ζήσε το με “δόξα και τιμή” !

Σ.Μ.

[singleparent.gr]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement