ΚΟΣΜΟΣ

Παππούς αγόρασε σχολικό λεωφορείο για να πηγαίνει τα 10 εγγόνια του στο σχολείο κάθε μέρα

Παππούς αγόρασε σχολικό λεωφορείο για να πηγαίνει τα 10 εγγόνια του στο σχολείο κάθε μέρα
Advertisement

Ο Doug Hayes και η σύζυγός του Amy ήθελαν να περάσουν περισσότερο χρόνο με τα 10 εγγόνια τους και με τη σειρά τους ήθελαν να τους δώσουν ένα μοναδικό δώρο Χριστουγέννων.

Όταν το ζευγάρι από το Γκλάντστοουν, το Όρεγκον (Η.Π.Α.) γνώριζαν ότι για  τα εγγόνια τους ήταν δύσκολη η σχολική μεταφορά για να πάνε στο σχολείο, και οι δύο ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν.

Ο Doug έψαξε στο Facebook Marketplace για την πώληση ενός λεωφορείου σε καλή κατάσταση και όταν το βρήκε, το αγόρασε και το προσάρμοσε για να δώσει στα εγγόνια του το δώρο να τα πηγαίνει στο σχολείο κάθε μέρα, έτσι ώστε τα εγγόνια του να μην έχουν κανένα πρόβλημα να μετακινούνται εγκαίρως, και θα μπορούσαν να περάσουν περισσότερο  χρόνο μαζί.

Παππούς αγόρασε σχολικό λεωφορείο για να πηγαίνει τα 10 εγγόνια του στο σχολείο κάθε μέρα - Εικόνα 2

Όταν το λεωφορείο ήταν έτοιμο, οι παππούδες του Hayes προετοίμασαν μια έκπληξη για τα εγγόνια τους να τους δώσουν το δώρο των Χριστουγέννων τους στις 22 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Τα μικρά φαίνονται τόσο χαρούμενα και ρωτούν  τον παππού τους “Τι Είναι αυτό; Έχετε λεωφορείο;! ” Με αυτό το υπέροχο δώρο, τα παιδιά θα πηγαίνουν  στο σχολείο, έτσι ώστε οι φίλοι τους να βλέπουν ότι φθάνουν σε ένα εξατομικευμένο λεωφορείο και να ξέρουν τι σκέφτονται.

Ο Doug ονόμασε το λεωφορείο “Grandfather Express” και είναι ενθουσιασμένος για το μεγάλο δώρο που έδωσε στα εγγόνια του.

“Υπάρχει μια αίσθηση υπερηφάνειας και συγκίνησης. Νόμιζα ποιος το κάνει αυτό; Είναι τρελό … Έτσι, είμαστε ενθουσιασμένοι γι ‘αυτό και ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει στη ζωή τους “ – σχολίασε ο παππούς Hayes.

Από την πλευρά του, ένα από τα εγγόνια του ομολόγησε ότι «ήταν μια μεγάλη έκπληξη … ήταν πραγματικά εντυπωσιασμένος. Ποτέ δεν περίμενα να αγοράσει λεωφορείο.

Παππούς αγόρασε σχολικό λεωφορείο για να πηγαίνει τα 10 εγγόνια του στο σχολείο κάθε μέρα - Εικόνα 3

Αναμφισβήτητα αυτό που αυτοί οι παππούδες έχουν δώσει στα εγγόνια τους είναι κάτι που θα τους γεμίσει με χαρά και αξέχαστες αναμνήσεις, ενώ θα τους σώζει από τους κινδύνους των δημόσιων συγκοινωνιών.

Συγχαρητήρια σε αυτούς τους παππούδες για τη μεγάλη τους φαντασία, δημιουργικότητα και το απίστευτο δώρο.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement