«Η μάσκα ένα ρόλο έχει είτε στο πρόσωπο είτε ως βpακί»: Το χιούμορ Έλληνα γιατρού για τις χειρουργικές μάσκες

Advertisement
«Η μάσκα ένα ρόλο έχει είτε στο πρόσωπο είτε ως βpακί»: Το χιούμορ Έλληνα γιατρού για τις χειρουργικές μάσκες
Advertisement

Ο ρόλος της μάσκας – Συμβουλές για την υγεία: Ο Μάνος Πραματεφτάκης είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, ο οποίος απασχολείται στον τομέα της ιατρικής. Συγκεκριμένα, ο Μάνος Πραματεφτάκης είναι ιατρός χειρουργός. Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να τοποθετηθεί για το ρόλο της μάσκας.

Αυτό, διότι το συγκεκριμένο θέμα πήρε διαστάσεις και ξεκίνησε, η παραφιλολογία. Αναλυτικότερα:

«Η μάσκα ένα ρόλο έχει είτε στο πρόσωπο είτε ως βρακί»: Το χιούμορ Έλληνα γιατρού για τις χειρουργικές μάσκες - Εικόνα 1

Όσα ανέφερε, ο Μάνος Πραματεφτάκης, στην ανάρτησή του στο Facebook

«Πριν συνεχίσει αυτή η τρέλα κ χαζομάρα του ελληνικού φβ σχετικά με τις μάσκες και ποιά μεριά να βάζεις για να προστατέψεις ποιόν, κι επειδή θα ξεχάσουμε κι αυτά που μάθαμε στη χειρουργική, ας ξεκαθαρίσουμε ότι : η μάσκα ένα ρόλο έχει είτε την βάλουμε στο πρόσωπο είτε τη φορέσουμε για βpακί.

Έχει 3 layers, το χρωματιστό είναι το εξωτερικό. Το χρωματιστό απωθεί υγρά. Ώστε αν μου πεταχτεί αίμα, σάλιο ή άλλα σωματικά υγρά (κατά λάθος πάντα) στο πρόσωπό μου, να μην πάνε κατευθείαν στον φάρυγγα. Αν βάλω τη χρωματιστή προς τα μέσα, απλά θα σκάσω απ’τη ζέστη γιατί οι υδρατμοί που εκπνέω μένουν πάνω μου. Σε 20 λεπτά χρειάζομαι καρδιολόγο.

Το εσωτερικό είναι άσπρο. Φτιαγμένο για να απορροφάει τα υγρά που εκπνέω κ να μου δίνει άνεση. Αν την φορέσω προς τα έξω, απλά είμαι γελοίος. Το φιλτράρισμα γίνεται από το μεσαίο στρώμα, το οποίο δεν φαίνεται ποτέ κ δεν ξέρω τι χρώμα έχει!!

Υπάρχουν και κάτι χάρτινες μικρές μάσκες που πουλάει ο Μασούτης οι οποίες όχι από τον Κοροναιό, αλλά ούτε από το φτύσιμο της πεθεράς σας δεν σας σώνει, είτε τις βάλετε ίσια είτε ανάποδα είτε το πάνω κάτω. Ας σταματήσουμε να παίρνουμε πληροφορίες από το σάιτ της κυρίας Ελένης που μένει από κάτω κι ας ρωτήσουμε και κανέναν επαγγελματία, τόσα χρόνια φάγαμε στα πανεπιστήμια!!

Προς γνώση και συμμόρφωση, επισυνάπτω μια φωτό δύο εξαίρετων χειρουργών που φοράνε ΣΩΣΤΑ τη μάσκα τους με το χρώμα προς τα έξω… τα έφε που δημιουργούνται από τον φωτισμό και τον καπνό είναι καθαρά προς εντυπωσιασμό του αντίθετου φύλου, η αλήθεια είναι πάντα πιο ωμή. Σας αγαπώ και να προσέχετε…».

Ο ρόλος της μάσκας – Συμβουλές για την υγεία: Ολόκληρη η ανάρτηση του Μάνου Πραματεφτάκη στο Facebook

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement