ΔΙΑΦΟΡΑ

Υιοθετημένο αγοράκι και σκύλος κάνουν τα πάντα μαζί για καλό σκοπό, και είναι το πιο χαριτωμένο δίδυμο που είδαμε τελευταία

Υιοθετημένο αγοράκι και σκύλος κάνουν τα πάντα μαζί για καλό σκοπό, και είναι το πιο χαριτωμένο δίδυμο που είδαμε τελευταία
Advertisement

Ο 3χρονος υιοθετημένος Buddy και ο καλύτερος φίλος του Reagan, το αξιολάτρευτο Λαμπραντούντλ  κυκλοφορούν ένα φιλανθρωπικό βιβλίο για να υποστηρίξουν μια οργάνωση αναδοχής! Το χαριτωμένο δίδυμο κάνει τα πάντα μαζί, από τον ύπνο, το μπάνιο μέχρι και το παιχνίδι στις κούνιες.

«Η επαφή, η αληθινή ιστορία του Reagan και του μικρού Buddy χρειάστηκε να διαδοθεί. Δεν μπορούσα να κρατήσω όλη αυτή την γλύκα για τον εαυτό μου», δήλωσε η Sandi Swiridoff, η θετή γιαγιά του μικρού αγοpιού, στη Daily Mail.

Η ιστορία τους είναι ένας ισχυρός δεσμός και μια γλυκιά φιλία που περιλαμβάνει μερικές εκπλήξεις», αποκάλυψε η Swiridoff.

Ο Reagan υιοθετήθηκε όταν ήταν κουτάβι 8 εβδομάδων για να βοηθήσει την κόρη της Swiridoff να αντιμετωπίσει τον πόνο που αισθάνθηκε όταν έχασε τα δύο πρώτα ανάδοχα παιδιά της. Ο Buddy υιοθετήθηκε όταν ήταν 11 μηνών μωρό και από τότε ο Reagan τον έχει περιβάλλει με την αγάπη του. «Ο Reagan είναι υπέροχος με τα παιδιά και τα άλλα σκυλιά, δεν έχει συναντήσει ποτέ άλλο σκύλο ή άνθρωπο που δεν του αρέσει … Η υιοθέτηση του Reagan ήταν μία από τις καλύτερες αποφάσεις που πήραμε ποτέ. Έχει προσθέσει τόσο μεγάλη χαρά στη ζωή μας, και στη ζωή πολλών άλλων ανθρώπων. »

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement