ΚΟΣΜΟΣ

Έξυπνη ιδέα: Το αεροδρόμιο της Ατλάντα έχει ωραίες και μεγάλες τουαλέτες για τους σκύλους

Έξυπνη ιδέα: Το αεροδρόμιο της Ατλάντα έχει ωραίες και μεγάλες τουαλέτες για τους σκύλους
Advertisement

Mπορεί τα ταξίδια των ανθρώπων με το αεροπλάνο να γίνονται όλο και πιο κουραστικά και λιγότερο ευχάριστα (μικρότερες καμπίνες επιβατών, μικρότερες τουαλέτες), αυτό όμως φαίνεται ότι δεν ισχύει και για τους σκύλους.

Τα αγαπημένα μας τετράποδα έχουν πλέον σε πολλά αεροδρόμια στον κόσμο τις δικές τους τουαλέτες, οι οποίες εκτός από μεγάλες είναι και πιο ωραίες από τις δικές μας.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από το αεροδρόμιο της Ατλάντα, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Οι…τετράποδες τουαλέτες είναι σε ειδικό μέρος μέσα στο αεροδρόμιο που λέγεται Service Animal Relief Area και έχουν όλα τα απαραίτητα. Ψεύτικο γρασίδι και νερό για εκείνα, σαπούνι, ειδικές σακούλες και ντους για να τα πλύνετε.

Αν λοιπόν βρεθείτε εκεί, μην ψάχνετε αγχωμένοι μια λύση. Ένα όμορφο, χαλαρό και ντιζαϊνάτο μέρος περιμένει  το σκυλάκο σας.

Έξυπνη ιδέα: Το αεροδρόμιο της Ατλάντα έχει ωραίες και μεγάλες τουαλέτες για τους σκύλους - Εικόνα 2Έξυπνη ιδέα: Το αεροδρόμιο της Ατλάντα έχει ωραίες και μεγάλες τουαλέτες για τους σκύλους - Εικόνα 3Έξυπνη ιδέα: Το αεροδρόμιο της Ατλάντα έχει ωραίες και μεγάλες τουαλέτες για τους σκύλους - Εικόνα 4 Έξυπνη ιδέα: Το αεροδρόμιο της Ατλάντα έχει ωραίες και μεγάλες τουαλέτες για τους σκύλους - Εικόνα 5Έξυπνη ιδέα: Το αεροδρόμιο της Ατλάντα έχει ωραίες και μεγάλες τουαλέτες για τους σκύλους - Εικόνα 6Έξυπνη ιδέα: Το αεροδρόμιο της Ατλάντα έχει ωραίες και μεγάλες τουαλέτες για τους σκύλους - Εικόνα 7Έξυπνη ιδέα: Το αεροδρόμιο της Ατλάντα έχει ωραίες και μεγάλες τουαλέτες για τους σκύλους - Εικόνα 8 Πηγή: pet pet news

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement