ΔΙΑΦΟΡΑ

Αστυνομικός γρίφος: Μπορείς να βρεις τον δολοφόνο από μία μόνο λεπτομέρεια της φωτογραφίας

Αστυνομικός γρίφος: Μπορείς να βρεις τον δολοφόνο από μία μόνο λεπτομέρεια της φωτογραφίας
Advertisement

Είστε ειδικοί στο να βρίσκεται τη λύση σε διάφορα μυστήρια; Θεωρείτε πως μπορείτε να βρείτε την άκρη του νήματος; Τότε, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε την ακόλουθη εικόνα και στη συνέχεια να διαβάσετε την υπόθεσή της. Σε κάθε περίπτωση, παρακάτω βρίσκεται η λύση του προβλήματος.

Αστυνομικός γρίφος: Μπορείς να βρεις τον δολοφόνο από μία μόνο λεπτομέρεια της φωτογραφίας - Εικόνα 1

Βρες το δολοφόνο : Πως έχει η υπόθεση

Ένα συνηθισμένο και ανύποπτο Σαββατόβραδο σε ένα ιταλικό εστιατόριο, που βρίσκονταν σε ένα οικείο και γνωστό στενάκι στο κέντρο της πόλης, συνέβη κάτι εντελώς ασυνήθιστο. Συνέβη φόνος. Ο πιανίστας του εστιατορίου βρέθηκε νεκρός . Τη στιγμή εκείνη στο χώρο βρίσκονταν μία γυναίκα που απολάμβανε τα σπαγγέτι της.

Ένα ζευγάρι που έπινε κόκκινο κρασί Τοσκάνης, ο σερβιτόρος του εστιατορίου που τους σερβίριζε την πίτσα και ο μάγειρας που ετοίμαζε την επόμενη σπεσιαλιτέ. Ένας από αυτούς είναι ο δολοφόνος! Δες με προσοχή τη φωτογραφία και κάθε της λεπτομέρεια. Ο δολοφόνος έχει κάνει ένα μοιραίο λάθος. Μπορείς να το(ν) βρεις;

Βρες το δολοφόνο: Η λύση της υπόθεσης

Ο δολοφόνος της εικόνας είναι ο μάγειρας, γιατί δεν θα μπορούσε ο μάγειρας ενός Ιταλικού εστιατορίου να φοράει ποδιά με τα χρώματα της Γαλλικής σημαίας. Συνεπώς, ο μάγειρας δεν ανήκει σε αυτό το εστιατόριο και φόρεσε μια τυχαία ποδιά για να υποδυθεί το μάγειρα προκειμένου να διαπράξει το σχεδιασμένο του έγκλημα.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement