ΔΙΑΦΟΡΑ

Αστυνομικοί και πυροσβέστες φέρνουν το χιόνι στην Αριζόνα για ένα κοριτσάκι με “μισή¨ καρδιά (video)

Αστυνομικοί και πυροσβέστες φέρνουν το χιόνι στην Αριζόνα για ένα κοριτσάκι με “μισή¨ καρδιά (video)
Advertisement

Από τη στιγμή που γεννήθηκε το 2017, η Κουίν υποφέρει από μία πάθηση που ονομάζεται σύνδρομο υποπλαστικής αριστερής καρδιάς, κατά το οποίο η αριστερή πλευρά της καρδιάς ενός μωρού δεν σχηματίζεται σωστά και εμποδίζει τη φυσιολογική ροή αίματος μέσω της καρδιάς.
Μέχρι τώρα το κοριτσάκι έχει υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς και πρόκειται να κάνει άλλη μία τον Απρίλιο.


Λόγω της σοβαρής κατάστασής της και εν αναμονή της επερχόμενης επέμβασης, οι καρδιολόγοι συνέστησαν στους γονείς της, Σάντι και Άνταμ Γουόκερ να αναβάλλουν τη χειμωνιάτική οικογενειακή εκδρομή τους.
Η μητέρα της έχει ανοίξει μία σελίδα στο Facebook στην οποία καταγράφει το «ταξίδι» της Κουιν ζώντας με το σύνδρομο αυτό.
Όταν ανάρτησε την απογοήτευση της μικρής για την αναβολή της εκδρομής τους, ένας από τους συναδέλφους του Άνταμ, στην πυροσβεστική υπηρεσία του Κάζα Γκράντε αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό.
Σε συνεννόηση με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής κατάφεραν να φέρουν πέντε τόνους χιόνι στην αυλή του σπιτιού της Κουιν και να κάνουν ένα πάρτι έκπληξη για αυτήν και τα αδέρφια της.
Όταν εκείνο το πρωί το κορίτσι άνοιξε την πόρτα, έμεινε έκπληκτη μπροστά στο θέαμα. Τα παιδιά έπαιξαν όλη μέρα στο χιόνι, φτιάχνοντας χιονάνθρωπους, παίζοντας χιονοπόλεμο και απολαμβάνοντας τη στιγμή.
Η μικρή Κουίν θα θυμάται αυτή την ημέρα για πάντα.

Πηγή:medlabgr.blogspot.com

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement