ΔΙΑΦΟΡΑ

12χρονος άφησε τον σκύλο του σε καταφύγιο για να τον σώσει από τον βίαιο πατέρα του

12χρονος άφησε τον σκύλο του σε καταφύγιο για να τον σώσει από τον βίαιο πατέρα του
Advertisement

Ένα πανέμορφο κουτάβι, ένα παιχνίδι για σκύλους και ένα σημείωμα από τον 12χρονο ιδιοκτήτη του στο Μεξικό έγιναν viral στο διαδίκτυο.

Ο μικρός σκύλος με τα εκφραστικά μάτια, βρέθηκε στην πόρτα καταφύγιου για αδέσποτα ζώα στην Πολιτεία του Μεξικού στις 13 Φλεβάρη. Ο σκύλος ήταν μέσα σε ένα χαρτόκουτο και μαζί του, είχε και ένα γράμμα, το οποίο φαίνεται πως έγραψε ο μικρός Αντρές.

Ο 12χρονος από την πολιτεία του Μεξικό εξηγούσε σε αυτό πως αποφάσισε να αφήσει τον αγαπημένο του σκύλο στο καταφύγιο, για να τον σώσει από την βιαιότητα του πατέρα του.

Η είδηση έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες του Facebook να στέλνουν εκατοντάδες μηνύματα στο καταφύγιο προκειμένου να υιοθετήσουν τον μικρό Ρενέ, όπως ονόμασαν οι υπεύθυνοι του καταφυγίου τον σκύλο.

Το συγκινητικό γράμμα του 12χρονου Αντρές που άφησε τον σκύλο

Το γράμμα, το οποίο και φαίνεται ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανάρτησε το καταφύγιο που παρέλαβε τον σκύλο προκάλεσε τη συγκίνηση, αλλά και την αγανάκτηση των χρηστών του Facebook.

12χρονος άφησε τον σκύλο του σε καταφύγιο για να τον σώσει από τον βίαιο πατέρα του - Εικόνα 2

Το γράμμα που άφησε ο 12χρονος στην χαρτοκούτα μαζί με τον σκύλο του

«Το όνομά μου είναι Αντρές και είμαι 12 ετών. Η μαμά μου και εγώ αποφασίσαμε να τον αφήσουμε σε εσάς. Όλα αυτά πίσω από την πλάτη του μπαμπά, γιατί εκείνος σκεφτόταν να τον πουλήσει. Αλλά πάντα χτυπάει και κλωτσά τον σκύλο. Μια φορά τον κλώτσησε τόσο δυνατά που η μικρή του ουρά τραυματίστηκε. Ελπίζω πως μπορείτε να τον βοηθήσετε και να τον φροντίσετε. Σας αφήνω ένα παιχνίδι, ώστε να μην με ξεχάσει» έγραφε σε αυτό ο 12χρονος Αντρές.

Ο σκύλος και το μήνυμα της φιλοζωικής

«Το κουτάβι που έγινε viral στο διαδίκτυο όταν το 12χρονο αγόpι αποφάσισε να τον αφήσει στο καταφύγιο μαζί μας ώστε να είναι πιο ασφαλές από την κακοποίηση του πατέρα του, ονομάζεται Ρενέ» έγραψε το καταφύγιο σε νέα ανάρτησή του για την υπόθεση. Από το καταφύγιο εξηγούν πως το παιδί δεν είναι από την πόλη μας, ωστόσο μένει στην Πολιτεία του Μεξικού.

12χρονος άφησε τον σκύλο του σε καταφύγιο για να τον σώσει από τον βίαιο πατέρα του - Εικόνα 3

Ο σκύλος ονομάζεται πλέον Ρενέ και αναζητά νέα οικογένεια

Ταυτόχρονα, οι υπεύθυνοι του καταφυγίου σχολιάζουν πως θα ήθελαν πολύ ο κόσμος να ενδιαφέρεται για αδέσποτα χωρίς αυτά να έχουν προηγουμένως γίνει viral στο Facebook.

[iefimerida.gr]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement