ΔΙΑΦΟΡΑ

«Θες να είσαι φάλαινα ή γοργόνα» – Η αποστομωτική απάντηση μιας γυναίκας

«Θες να είσαι φάλαινα ή γοργόνα» – Η αποστομωτική απάντηση μιας γυναίκας
Advertisement

Στην πόρτα ενός γυμναστηρίου πάνω στη φωτογραφία μιας αδύνατης γυναίκας υπήρχε το ερώτημα: “Αυτό το καλοκαίρι θέλεις να μοιάζεις με φάλαινα ή με γοργόνα?”

Μια γυναίκα, λοιπόν, απάντησε:

“Αγαπητοί μου, οι φάλαινες είναι περιτριγυρισμένες από φίλους (δελφίνια, φώκιες, κλπ.), είναι σ∈ξου@λικά ενεργές και μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αγάπη και τρυφερότητα. Διασκεδάζουν με δελφίνια και τρώνε γαρίδες.

Κολυμπάνε όλη την ημέρα και ταξιδεύουν σε υπέροχα μέρη όπως η Παταγωνία, στον κοραλλιογενή ύφαλο της Πολυνησίας. Τραγουδάνε υπέροχα. Τις αγαπάνε όλοι και ενδιαφέρονται όλοι για την υγεία τους και την προστασία τους…

Οι γοργόνες δεν υπάρχουν. Αλλά ακόμη και εάν υπήρχαν θα έτρεχαν σε ψυχολόγους γιατί θα είχαν διχασμένη προσωπικότητα: γυναίκα ή ψάρι; Δεν θα είχαν σ∈ξου@λική ζωή και επομένως ούτε παιδιά. Ναι θα ήταν όμορφες αλλά μοναχικές και λυπημένες. Και τέλος πάντων ποιος θέλει ένα κοpίτσι δίπλα του που μυρίζει ψαρίλα?….

Χωρίς καμία αμφιβολία θα προτιμούσα να είμαι φάλαινα… Το να είσαι αδύνατος δεν σημαίνει ότι είσαι όμορφος.

Οπότε προτιμώ να συνεχίσω να τρώω παγωτό με τα παιδιά μου, να πηγαίνω σε δείπνο με τον άντρα μου, να πίνω με τους φίλους μου… και στην τελική γουστάρω  να’μαι φάλαινα…

πηγή : alfavita

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement