ΕΛΛΑΔΑ

Τα κατάφερε! Ο Θεσσαλονικιός Χρήστος Βασιλειάδης ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι στο Βόρειο Πόλο

Τα κατάφερε! Ο Θεσσαλονικιός Χρήστος Βασιλειάδης ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι στο Βόρειο Πόλο
Advertisement

Συγκέντρωσε 68000 χιλιάδες ψήφους

Πραγματικότητα θα γίνει το όνειρο του Χρήστου Βασιλειάδη καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες ψήφους για να ταξιδέψει στο Βόρειο Πόλο.

Ο DJ από τη Θεσσαλονίκη συγκέντρωσε 67.881 ψήφους και στις 30 Μαρτίου θα ταξιδέψει στον Αρκτικό Κύκλο. Στόχος του δηλώνει πως είναι να τοποθετήσει στο Βόρειο Πόλο την ελληνική και την ποντιακή σημαία.

«Ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο αργά φέτος, αλλά έφερε το καλύτερο δώρο. Ένιωσα δικαίωση που περίμενα δύο χρόνια καρτερικά. Ακόμα δεν το έχω πιστέψει είναι η αλήθεια»,

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, ακυρώθηκαν αρκετές υποψηφιότητες λόγω παρατυπιών στην ψηφοφορία: «υποθέτω έκλεβαν ψήφους και γι’ αυτό για πρώτη φορά στα χρονικά είχαμε πολλές ακυρώσεις υποψηφίων και μάλιστα στις πρώτες θέσεις».

«Το ταξίδι ξεκινά 30 του Μάρτη, αλλά θα κοιτάξω να πάω νωρίτερα. Την προετοιμασία θα την κάνω στα βουνά με τον αδερφό μου που το έχει κάνει πριν δύο χρόνια και θα μου διδάξει όλα όσα πρέπει να ξέρω για την διαχείριση των χαμηλών θερμοκρασιών και το πως να λειτουργώ σε δύσκολες συνθήκες», ανέφερε και συμπλήρωσε πως το ταξίδι του θα διαρκέσει πέντε μέρες.

Σε ερώτηση για το τι θα πάρει μαζί του στον Βόρειο Πόλο απαντά: «πάντα φοράω το σταυρό μου. Το σημαντικότερο όμως φυλαχτό και γούρι είναι οι σκέψεις των ανθρώπων που με βοήθησαν να πάω εκεί και για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό».

«Οι σημαίες είναι έτοιμες και δεν βλέπω την ώρα να τις τοποθετήσω πάνω στο έλκηθρο. Για μένα είναι σημαντικό να περάσω το μήνυμα της Γενοκτονίας των Ποντίων και να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στο να διατηρηθούν οι μνήμες μας, να μη ξεχάσουμε τις χαμένες μας πατρίδες. Από τη σημαία αντλείς δύναμη όταν βρίσκεσαι σε δύσκολες καταστάσεις και παίρνεις θάρρος να κάνεις πράγματα που δεν θα τολμούσες να κάνεις ποτέ» είπε ο Χρήστος Βασιλειάδης.

Όσο για τη συμβουλή που του έδωσαν οι γονείς του: «να προσέχω τον εαυτό μου και την υγεία μου και όλα θα πάνε καλά. Πήρα τρομερή υποστήριξη από την οικογένεια μου για να δοκιμάσω να πετύχω το όνειρο μου και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς».

Πηγή:life-events.gr

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement