ΓΥΝΑΙΚΑ

Ραγάδες στα πόδια: Τι να κάνετε για να τις εξαφανίσετε και να συσφίξετε το δέρμα σας

Ραγάδες στα πόδια: Τι να κάνετε για να τις εξαφανίσετε και να συσφίξετε το δέρμα σας
Advertisement

Πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο ονειρεύονται λεπτά πόδια και τέλειο σώμα και το να τα αποκτήσουν το βρίσκουν δύσκολο και επίπονο. Καμιά φορά όμως για να αποκτήσεις λεπτά πόδια και για να εξαφανίσεις τις ραγάδες δεν φτάνει μόνο το να αλλάξεις την διατροφή σου και να γυμναστείς.

Τα λεπτά πόδια χωρίς ραγάδες όμως χρειάζονται και την κατάλληλη γυμναστική και ευτυχώς εδώ έρχεται η ειδικός στο είδος της Jessica Smith η οποία και δίνει την λύση σε εκατοντάδες γυναίκες ανά τον κόσμο να αποκτήσουν το σώμα και το δέρμα των ονείρων τους. Φτάνει να αφιερώσετε 15 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας κάθε μέρα.

Δείτε προσεκτικά στα βίντεο που ακολουθούν κάθε κίνηση και σε λίγο καιρό θα είναι και δικά σας.

Βίντεο 1ο.

Βίντεο 2ο.

Βίντεο 3ο.

Βίντεο 4ο.

Βίντεο 5ο.

Μπορείτε επίσης να κάνετε υδροθεραπεία και μασάζ για να σφίξετε τους μηρούς σας αποκτώντας λεπτά πόδια. Αυτές οι μέθοδοι αυξάνουν τη ροή του αίματος και βοηθούν το σώμα σας να κάψει λίπος πιο γρήγορα. Κάντε μασάζ καθημερινά κάνοντας κυκλικές κινήσεις και κάντε εναλλάξ ντους με ζεστό και κρύο νερό. Είναι σίγουρο πως αν ακολουθήσετε τις συμβουλές της θα δικαιωθείτε. Μην χάνετε χρόνο αρχίστε από σήμερα κιόλας.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement