ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πάστα φούρνου: Υπέροχη συνταγή για σοκολατένια πάστα στο ταψί που θα γίνει ανάρπαστη

Πάστα φούρνου: Υπέροχη συνταγή για σοκολατένια πάστα στο ταψί που θα γίνει ανάρπαστη
Advertisement

Πάστα ταψιού – Εύκολη συνταγή: Επιθυμείτε να φτιάξετε ένα εύκολο, γρήγορο, οικονομικό και πεντανόστιμο γλυκό; Θέλετε να ευχαριστήσετε, τους φίλους σας και τους συγγενείς σας, κερνώντας τους ένα υπέροχο γλυκό; Τότε, δεν έχετε παρά να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή γλυκού και να τους ξετρελάνετε.

Πάστα ταψιού – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και οδηγίες για την εκτέλεσή της Πάστα ταψιού – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

– 3 αυγά – 125 γραμμάρια ζάχαρη – 100 ml γάλα – 100ml σπορέλαιο – 155 γραμμάρια αλεύρι φαριναπ – 2 βανίλιες – 4 κουταλιές της σούπας κακάο

Πάστα φούρνου: Υπέροχη συνταγή για σοκολατένια πάστα στο ταψί που θα γίνει ανάρπαστη - Εικόνα 1

Πάστα ταψιού – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

– Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν. – Ρίχνουμε το γάλα, το σπορέλαιο, τις βανίλιες, το αλεύρι , 4 κουταλιές γεμάτες της σούπας κακάο και τα χτυπάμε 2 λεπτά. – Τοποθετούμε το μείγμα μας στην λαδόκολλα σε ταψί. – Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου σε προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 20 λεπτά και άλλα 10 λεπτά σβησμένο!

Σιρόπι:

– Βράζουμε 2 ποτηριά νερό με 2 ποτηριά ζάχαρη για 4 λεπτά. – Αφού αρχίζει να βράζει μετράμε. – Βγάζουμε το γλυκό και σιροπιάζουμε και τα δυο καυτά.

Κρέμα:

– Χτυπάμε 2 μορφατ μεταλλικά κουτιά σε σαντιγί. – Ρίχνουμε 1 κουτί μεταλλικό ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για 1 λεπτό. – Αφού κρυώσει το γλυκό, τοποθετούμε την κρεμά και το βάζουμε στο ψυγείο όλη νύχτα.

Γλάσσο:

– Ζεσταίνουμε 230 γραμμάρια κρέμα γάλακτος πλήρες καλά. – Τοποθετούμε 250 γραμμάρια κουβερτούρα σε κομματάκια σε ένα μπολ. – Ρίχνουμε τη ζεστή κρέμα και ανακατεύουμε. – Τοποθετούμε στη φωτιά και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. – Ρίχνουμε 1 κουτάλια της σούπας λάδι. – Το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου να γίνει λίγο χλιαρό και το τοποθετούμε πάνω στην κρέμα!

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement