ΔΙΑΦΟΡΑ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Κάτω τα χέρια σας από τον Ιβάν Σαββίδη, οι εποχές κλοπής έχουν περάσει ανεπιστρεπτί

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Κάτω τα χέρια σας από τον Ιβάν Σαββίδη, οι εποχές κλοπής έχουν περάσει ανεπιστρεπτί
Advertisement

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης στον Ιβάν Σαββίδη με αφορμή την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό της ΠΑΕ και ζήτησε να «κάτω τα χέρια από τον Ι. Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ», ενώ έκανε λόγο για «εποχές αδικίας και κλοπής που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».

Η ανακοίνωση:

«Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος. Ο Ιβάν Σαββίδης και ο δυνατός ΠΑΟΚ, που έχουν γίνει πλέον ο χειρότερός τους εφιάλτης. Για αυτό και αναζητούν κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και εξυφαίνουν τα πιο νοσηρά σενάρια για να τους πλήξουν. Δεν θα τα καταφέρουν!

Δεν θα μας διχάσουν, όσο κι αν προσπαθούν!

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους απανταχού οργισμένους και αγανακτισμένους ΠΑΟΚτσήδες και δηλώνουμε σε όλους τους τόνους ότι είμαστε δίπλα στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στυλοβάτη όλης της τεράστιας οικογένειας του συλλόγου μας.

Είμαστε δίπλα στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ και στο δρόμο για την κατάκτηση του επόμενου νταμπλ. Μπορεί να μην γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους, ο ΠΑΟΚ άλλωστε είναι ιδέα, αλλά οι εποχές της αδικίας και της κλοπής όλων όσων δικαιούται αυτός ο σύλλογος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Κάτω τα χέρια σας από τον Ιβάν Σαββίδη. Κάτω τα χέρια σας από τον ΠΑΟΚ!

ΚΑΕ ΠΑΟΚ».

Advertisement