Ο Ιανουάριος θα είναι ο χειρότερος μήνας για αυτά τα ζώδια

Advertisement
Ο Ιανουάριος θα είναι ο χειρότερος μήνας για αυτά τα ζώδια
Advertisement

Όσο δύσκολο κι αν είναι να το χωνέψουμε, μπήκε ο νέος χρόνος. Μιλήσαμε για τα ζώδια που θα έχουν ένα φανταστικό Ιανουάριο αλλά υπάρχουν κι αυτά που ο πρώτος μήνας του έτους δεν θα είναι καλός. Κι όταν λέμε ο χειρότερος δεν μιλάμε για την ισοπέδωση της ζωής τους, εννοούμε ότι θα είναι ένας δύσκολος μήνας με πολλές προκλήσεις και εμπόδια.

Πάντα μέσα από αυτά άλλωστε βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο σοφοί. Για ποια ζώδια θα είναι ο Ιανουάριος ο χειρότερος μήνας;

Δίδυμος: επαναπροσδιορισμός σχέσεων και συνεργασιών

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου δεν το έχουν και πολύ με την ανταλλαγή συναισθημάτων ειδικά όταν πρόκειται για ένα τετ α τετ ξεγuμνωμα. Υπάρχουν όμως πολλά που θα χρειαστεί να μοιραστούν μέσα σε αυτό το μήνα αναφορικά με τα οικονομικά, τις επαγγελματικές συνεργασίες και την προσωπική τους ζωή γενικότερα. Αυτό θα επηρεάσει και τις πιο σταθερές τους σχέσεις, ακόμα και ανθρώπους που ζουν μακριά. Σε κάθε περίπτωση, η επανατοποθέτηση δεν είναι κάτι που πρέπει να τους αγχώσει αφού στο τέλος της θα οδηγήσει σε καλύτερες σχέσεις.

Ζυγός: σοβαρές συζητήσεις με την οικογένεια

Στο ίδιο μήκος κύματος με το συγγενικό τους ζώδιο, τους Διδύμους, οι Ζυγοί δεν τα πάνε και πολύ καλά με την αντιπαράθεση. Ωστόσο, ο μήνας αυτός θα σε φέρει μπροστά από τα πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα υπάρχει και μία θετική εξέλιξη στο κομμάτι της δημιουργικότητας αλλά η προτεραιότητά σου είναι να λύσεις όλα τα άλλα. Το σπίτι, η οικογένεια και τα συναισθηματικά σου θεμέλια είναι αυτά που θα απορροφήσουν την ενέργειά σου.

Υδροχόος: τα επίπεδα των ισχυρισμών δοκιμάζονται

Όλα αυτά που έχουν αφήσει, έχουν απορρίψει κι από τα οποία έχουν απελευθερωθεί το τελευταίο διάστημα είναι ένα σημάδι ότι μπαίνουν σε μία εντελώς νέα φάση ζωής. Το αν είναι έτοιμοι και ξέρουν τι θέλουν στη ζωή τους είναι άλλο κομμάτι. Οι Υδροχόοι θα πρέπει να κλείσουν και κεφάλαια και να συγχωρέσουν μέσα σε αυτόν το μήνα. Το να εκφράζουν τα συναισθήματά τους δεν είναι σίγουρα το δυνατό τους σημείο αλλά μπορούν να είναι λογικοί κι αυτό είναι χάρισμα.

πηγη: marieclaire.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα