ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκες 70 ετών γιόρτασαν την πραγματική φιλία τους κάνοντας τατουάζ

Γυναίκες 70 ετών γιόρτασαν την πραγματική φιλία τους κάνοντας τατουάζ
Advertisement

Δύο 70χρονες στην Βραζιλία γιόρτασαν την 30 ετών φιλία τους, με ένα πρωτότυπο και πολύ όμορφο τρόπο. Πως; Κάνοντας ένα τατουάζ!

70χρονες από την Βραζιλία έκαναν τατουάζ δυο μπύρες που κρατιούνται χέρι – χέρι.

Πιστεύετε ότι η αληθινή φιλία μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια και αντιξοότητες στη ζωή. Αλλά δυστυχώς, η πραγματικότητα λέει μια διαφορετική ιστορία. Έχουμε τόσα πολλά μονοπάτια να διαβούμε και επιλογές να κάνουμε που μερικές φορές είναι δύσκολο να διατηρήσουμε σχέσεις – ακόμη και με τους ανθρώπους που αγαπάμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο! Εξαιτίας αυτών των πραγμάτων, οι φιλίες μερικές φορές λαμβάνουν τέλος, αλλά αυτό δεν συνέβη σε αυτές τις δύο κυρίες που γνωρίστηκαν πριν από 30 χρόνια.

Μοιραζόμαστε μαζί σας την ιστορία για το πώς αυτές οι γυναίκες αποφάσισαν να γιορτάσουν την επέτειο της φιλίας τους.

Γυναίκες 70 ετών γιόρτασαν την πραγματική φιλία τους κάνοντας τατουάζ - Εικόνα 2

Σκεφτείτε έναν ωραίο τρόπο για να γιορτάσετε το ορόσημο μιας δυνατής φιλίας σας. Θα μπορούσατε να κοιτάξετε παρέα παλιές φωτογραφίες και να θυμηθείτε κοινές εμπειρίες ή θα μπορούσατε να χαρίσετε ο ένας στον άλλο αξέχαστα δώρα και μια αγκαλιά. Αλλά τι μπορεί να κρατήσει αυτές τις αναμνήσεις για το υπόλοιπο της ζωής σας; Σωστά μαντέψατε, ένα τατουάζ!

Γυναίκες 70 ετών γιόρτασαν την πραγματική φιλία τους κάνοντας τατουάζ - Εικόνα 3

Ακριβώς αυτό έκαναν δύο φίλες από τη Βραζιλία. Έκαναν ταιριαστά τατουάζ, δύο χαμογελαστές μπύρες που κρατιούνται από τα χέρια. Η φωτογραφία ανέβηκε στα social media από τον εγγονό της μίας γυναίκας. Πρόσθεσε ότι το σχέδιο που επέλεξαν συμβολίζει τα πράγματα που αγαπούν και οι δύο: μια καλή παρέα και μια κούπα γεμάτη με μπύρα – μαζί με όλα τα άλλα υπέροχα πράγματα όπως η υποστήριξη και η ευτυχία που φέρνει η φιλία.

Γυναίκες 70 ετών γιόρτασαν την πραγματική φιλία τους κάνοντας τατουάζ - Εικόνα 4

Πολλοί συγκινήθηκαν από αυτή την ιστορία, καθώς όπως είπαμε και προηγουμένως, δεν είναι εύκολο να διατηρηθεί μια φιλία για τόσα πολλά χρόνια. Ελπίζουμε οι αναγνώστες μας να έχουν ένα δικό τους άνθρωπο που εμπιστεύονται και να μπορούν να μοιράζονται μαζί τους καλές στιγμές.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement