Η ζωή είναι μικρή για να την σπαταλάς με πικρόχολους και μικρόψυχους.

Advertisement
Η ζωή είναι μικρή για να την σπαταλάς με πικρόχολους και μικρόψυχους.
Advertisement

Γράφει η Ηρώ Αναστασίου

Η σφαγή πάντα από εντός έρχεται. Γιατί όλα μα όλα είναι επιλογές μας. Οι φίλοι μας, οι σχέσεις μας, οι άνθρωποι που μας πλαισιώνουν, η δουλειά μας, η σχέση μας με τον εαυτό μας. Η σχέση μας με τον εαυτό μας λοιπόν. Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι.

Αν έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι δραματικές. Θα αρχίζουν και θα έχουν ημερομηνία λήξης, γιατί δεν σου αξίζουν.
Στην ουσία δεν πιστεύεις εσύ ότι αξίζεις γι αυτό και διαλέγεις ότι να ‘ναι αρκεί να μην μένεις μόνος σου. Και πίστεψέ με δεν παίζει καθόλου ρόλο η εξωτερική εμφάνιση παρά η ψυχή που κουβαλάει ο καθένας μας ξεχωριστά.

Το πνεύμα μας, η παιδεία μας, ο χαρακτήρας μας. Ο σεβασμός που δίνεις σε όλα, αλλά κυρίως στον εαυτό σου. Γιατί αν σέβεσαι τον εαυτό σου αποζητάς πάντα το καλύτερο για σένα. Γιατί το καλύτερο σε πάει ένα βηματάκι πιο μπροστά κι όχι πίσω. Γιατί το καλύτερο σου δίνει ηρεμία και ασφάλεια. Γιατί το καλύτερο θα σε πετάξει στα σύννεφα κι όχι στα πατώματα.

Γιατί δεν αξίζει να μένεις στα πατώματα για κανέναν και τίποτα. Γιατί η ζωή είναι μικρή και πρέπει να την ζεις με ότι καλύτερο υπάρχει δίπλα σου. Γιατί το αξίζεις ρε αδερφέ. Και μην ακούω το καραμελάκι που σου έμαθαν ότι όλοι οι άντρες είναι μ@λάκες και όλες οι γυναίκες είναι ποuτ@νες.
Αν διάλεξες τους μ@λάκες ή τις ποuτ@νες τότε κάτι δεν έκανες καλά εσύ.

Γιατί όλους εμείς τους διαλέγουμε και εμείς θα φταίμε αν βάλαμε όλο το σκυλολόι δίπλα μας. Άρα κάτσε να τα βρεις με τον εαυτό σου και πίστεψε σ’ αυτόν. Πίστεψε ότι σου αξίζει το καλύτερο και αυτό να επιδιώξεις. Γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να χαλιόμαστε αγαπημένοι μου

Πηγή: loveletters.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα