Γιάννης Σπαλιάρας: Θέλω να κάνω οικογένεια

Advertisement
Γιάννης Σπαλιάρας: Θέλω να κάνω οικογένεια
Advertisement

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στο Down Town Κύπρου και αποκαλύπτει πως είναι μόνος, αν και τα τελευταία χρόνια η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που σκέφτεται…


– Οι γυναίκες στη Λατινική Αμερική, όπου βρέθηκες για γυρίσματα, είναι πιο ωραίες από τις Ελληνίδες;
Με το χέρι στην καρδιά; Όχι, δεν είναι. Οι Ελληνίδες είναι πιο ωραίες. Οι Μεξικανοί δεν είναι πιο ωραίος λαός από εμάς. Δεν είχε πάντως μόνο Μεξικανούς, μιλάμε για μία χώρα με 120 εκατομμύρια πληθυσμό. Οι Έλληνες είμαστε πιο ωραίοι, πιστεύω.

– Φλέρταρες καθόλου;
Η αλήθεια είναι ότι είχα το μυαλό μου στη δουλειά. Ελάχιστες ημέρες ήμουν ελεύθερος, χωρίς γύρισμα, κι έπρεπε να μελετήσω τον ρόλο μου. Με πήγαν σε μουσεία, σε αξιοθέατα και δεν υπήρχε χρόνος για φλερτ. Όχι, δεν φλέρταρα. Τα γυρίσματα κρατούσαν πολλές ώρες και μετά ήμασταν όλοι «πτώματα». Το μόνο που ήθελα ήταν να φάω και να κοιμηθώ. Έμεινα έναν μήνα μόνο και βγήκα μόνο ένα βράδυ έξω για ποτό. Η δουλειά άρχιζε στις 7 το πρωί και τελείωνε στις 11 το βράδυ.

– Η συντροφικότητα σού λείπει από τη ζωή;
Είμαι μόνος μου αυτή την περίοδο – και όχι από επιλογή. Θα ήθελα να έχω μία σχέση, ναι, είναι κάτι που μου λείπει. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Αλλά, παραδέχομαι ότι δεν είμαι εύκολος άνθρωπος στο να ερωτευτώ. Για να μπω σε μία σχέση πρέπει να γουστάρω πάρα πολύ.

– Έχεις πει ότι έχεις πάει με 4.000 γυναίκες. Τώρα που μιλάμε, είμαι σίγουρος ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός, όμως, πόσες γυναίκες έχεις ερωτευτεί πραγματικά;
Έχω ερωτευτεί τέσσερις-πέντε φορές. Με διαφορετικό τρόπο, όμως, και άλλη ένταση.

– Σκέφτεσαι τον εαυτό σου ως πατέρα;
Ναι, βέβαια. Λατρεύω τα παιδιά και τα τελευταία τέσσερα χρόνια το σκέφτομαι όλο και πιο έντονα. Στο παρελθόν, ούτε που μου περνούσε αυτό από το μυαλό. Όσο περνάει ο καιρός, όμως, το επιθυμώ και μακάρι να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο και να κάνω οικογένεια.

– Ποια χαρακτηριστικά θα ήθελες να έχει η μητέρα των παιδιών σου;
Μέχρι τώρα έχω ερωτευτεί πολύ διαφορετικές γυναίκες μεταξύ τους. Δεν είχαν συγκεκριμένο τύπο. Κι αυτά που ερωτεύομαι είναι διαφορετικά στοιχεία κάθε φορά. Για να κάνεις οικογένεια με έναν άνθρωπο, πρέπει να έχει κι άλλα στοιχεία, εκτός από την ομορφιά, το χιούμορ κλπ. Ο γάμος, ως γάμος, δεν με ενδιαφέρει πολύ. Δεν χρειάζομαι μία τελετή κι ένα χαρτί για να αισθάνομαι ερωτευμένος. Η ιδέα του γάμου δεν με τρελαίνει.

– Είσαι μονογαμικός; Πιστεύεις σε αυτή την επιλογή;
Ποιον ρωτάς τώρα; Ρητορική ερώτηση!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα