Η αγάπη δε πληγώνει, μη τους πιστεύεις!

Advertisement
Η αγάπη δε πληγώνει, μη τους πιστεύεις!
Advertisement

Γράφει η Γεώρα

Ό,τι σε πληγώνει να το βγάζεις από τη ζωή σου! Τα αγκάθια να τα κόβεις κι’ ας ματώσουν τα χέρια σου στην αρχή. Δεν πειράζει θα καταλάβεις μετά το καλό που έκανες σε εσένα. Να μάθεις να σε σέβεσαι και να σε εκτιμάς. Και να θυμάσαι πως η αγάπη δεν πληγώνει.

Αν πληγώνει δεν είναι αγάπη. Και όσο εσύ και αν αγαπάς αυτό το κάτι, αλλά εκείνο σε κομματιάζει, κομμάτιασέ το εσύ πρώτα προτού σε καταστρέψει ολοσχερώς.

Γιατί με την ένταση που έχεις μέσα σου, από την αγάπη που πλάθεις και τρέφεις για εκείνο, μονάχα εσύ θα πονέσεις στο τέλος. Γιατί δεν σε προστάτεψες, δε σε φύλαξες, δε σε νοιάστηκες. Μην πας έτσι στο πεδίο της μάχης του έpωτα. Εσύ μπορεί να παίζεις με φανερά χαρτιά γιατί έτσι είναι το σωστό αλλά ο άλλος μπορεί να κρύβεται, γιατί δεν αντέχει την αλήθεια σου και θα επιλέξει να σε «σκοτώσει».

Γι’ αυτό σου λέω να κρατάς και ένα κομμάτι φυλαγμένο για σένα. Όχι να μη δίνεις την αγάπη σου όπως μοναδικά μόνο εσύ ξέρεις, αλλά να μην τη σκορπίζεις. Γιατί δεν τους έμαθαν όλους να αγαπούν με τον δικό σου τρόπο. Οι περισσότεροι κατηγορούν την αγάπη πως πονάει, αλλά στην πραγματικότητα η αγάπη δεν πονάει. Ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αγαπούν πονάει. Δε γίνεται το πιο όμορφο συναίσθημα αυτού του κόσμου να πονάει!

Έχουν πολλά ακόμα οι άνθρωποι να μάθουν για την αγάπη. Μέχρι να μάθουν όμως, θα τρέφουν το ψέμα και θα το δέχονται σαν αλήθεια, πως η αγάπη πονάει. Και εσύ να μην σκορπίζεσαι, να αγαπάς μα να κρατάς και ένα κομμάτι και για σένα, όπως σου είπα. Και αν αυτό σου ακούγεται αντιφατικό, θα σου πω, πως αν σκορπίσεις την αγάπη και στο ανταποδώσουν με πόνο, όταν θα σου χτυπήσει την πόρτα εκείνος που τον έμαθαν να αγαπά σαν και εσένα, δεν θα έχεις να του χαρίσεις την αγάπη σου.

Να γίνεσαι επιλεκτική στην αγάπη. Στον τρόπο που την χαρίζεις, αλλά και σε ποιους. Γιατί είναι κρίμα όταν βρεθεί αυτό που πραγματικά αναζητούσες, εσύ να μην έχεις το ομορφότερο κομμάτι μέσα σου, να μην έχεις αγάπη! Γι’ αυτό σου λέω, ότι σε πληγώνει να το βγάζεις από την ζωή σου, κι’ ας το αγαπάς. Κι ας πονέσεις στην αρχή. Στη συνέχεια θα δεις πως ήταν το σωστό. Να μάθεις να αγαπάς αληθινά και να ξεχωρίζεις τις αγάπες που σου πουλάνε. Να κόβεις με βίαιο τρόπο ότι σου προκαλεί πόνο. Να σε προστατεύεις! Και αυτό, δείγμα αγάπης είναι!

Πηγή: loveletters.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα