Συμμορία έσυρε αστυνομικό στο δάσος για να τον σκοτώσει αλλά δεν υπολόγισε τον αστυνομικό σκύλο

Advertisement
Συμμορία έσυρε αστυνομικό στο δάσος για να τον σκοτώσει αλλά δεν υπολόγισε τον αστυνομικό σκύλο
Advertisement

Μια συμμορία που είχε βάλει στόχο να σκοτώσει έναν αστυνομικό από το αστυνομικό τμήμα του Λονγκ Μπιτς στο Μισισιπή εμποδίστηκε από έναν συνάδελφό του που έτυχε να είναι σκύλος.

Ο αστυνομικός Τοντ Φράζιερ έκανε περιπολία όταν είδε κάποιον που φαινόταν να είναι αναίσθητος στο αυτοκίνητό του. Όταν τον πλησίασε για να δει αν είναι καλά, τον πλησίασαν 2 άλλοι άντρες.

Τελικά, αποδείχθηκε ότι ήταν παγίδα που είχε στήσει μια τοπική συμμορία που κατάφερε να αναισθητοποιήσει τον αστυνομικό. Στην συνέχεια, τον πήγαν σε ένα δάσος με σκοπό να του κόψουν τον λαιμό.

“Του είπαν ότι θα του κόψουν τον λαιμό και τον έσυραν στο δάσος”, ανέφερε ένας συνάδελφός του στο Goodfullness.

Συμμορία έσυρε αστυνομικό στο δάσος για να τον σκοτώσει αλλά δεν υπολόγισε τον αστυνομικό σκύλο - Εικόνα 2

Hancock County Sheriff’s Office

Ωστόσο, τα μέλη της συμμορίας δεν υπολόγισαν ότι ο αστυνομικός Φράζιερ είχε ενισχύσεις και μάλιστα όχι συνηθισμένες.

Συμμορία έσυρε αστυνομικό στο δάσος για να τον σκοτώσει αλλά δεν υπολόγισε τον αστυνομικό σκύλο - Εικόνα 3

Ο αστυνομικός είχε στην ζώνη του μια συσκευή που του έδινε πρόσβαση σε ένα ανοιχτό κλουβί σκύλου όπου ήταν ο συνάδελφός του ο Λούκας.

O γενναίος σκύλος πρέπει να κατάλαβε ότι ο φίλος του βρισκόταν σε θανάσιμο κίνδυνο, γιατί μόλις ο αστυνομικός πάτησε το κουμπί ο Λούκας έτρεξε προς το μέρος του.

“Το ήξερε. Τον άκουγα να έρχεται. Δεν μπορούσα να δω τίποτα γιατί τα μάτια ήταν γεμάτα αίματα, αλλά τον άκουγα να κάνει ήχους…ακουγόταν σαν λύκος”, ανέφερε ο αστυνομικός Φράζιερ.

Ο Λούκας τα έβαλε με τα μέλη της συμμορίας και κατάφερε να σώσει τον αστυνομικό.

“Είχα 3 ανθρώπους πάνω μου και δεν είμαι πολύ μεγαλόσωμος. Ευτυχώς, είχα αυτή την συσκευή στην ζώνη μου και ξεπήδησε ο Λούκας από το αυτοκίνητο και με έσωσε. Επιτέθηκε και στους 3 και αυτοί άρχισαν να τρέχουν. Γι’ αυτό είναι ο ήρωας μου”, ανέφερε ο αστυνομικός.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα