3 ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν στην κορυφή

Advertisement
3 ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν στην κορυφή
Advertisement

Κάποιοι άνθρωποι έχουν την πρωτιά στο αίμα τους και κάποιοι άλλοι στον αστερισμό τους. Αυτοί οι τρεις είναι διατεθημένοι να προβούν σε ακρότητες για την επιτυχία.

Ποια ζώδια είναι αυτά που κάνουν πρωταθλητισμό στα θέματα εργασίας και δεν συμβιβάζονται με το μέτριο;

Κριός

Οι Κριοί είναι πολυμήχανοι, γρήγοροι και ξέρουν να κρατάνε το στόμα τους κλειστό. Είναι ωραίο τύποι, χωρίς να κάνουν ιδιαίτερο θόρυβο. Μην τους κάνεις εχθρούς γιατί μπορεί να τους βρεις μπροστά σου ως αφεντικά, θα θυμούνται πάντα αυτό που συνέβη λίγα χρόνια πριν και θα σου φορέσουν την εκδίκηση καπέλο. Κλασική περίπτωση πετυχημένης γυναίκας Κριού είναι η Lady Gaga.

Λέων

Ο Λέων είναι bossy: η J Lo είναι Λέων στο ζώδιο και έχει τη φήμη του «αφεντικού» . Είναι το ζώδιο που δεν αφήνει τίποτα σε σχέση με την κορυφή και την καταξίωση να πάει χαμένο. Δουλεύει την εικόνα του πιο πολύ από όσο φαντάζεσαι. Όταν ένας Λέoντας είναι πεσμένος πιστεύει πως είναι απλά ημίθεος. H κορυφή για εκείνον είναι το πατρικό του σπίτι, το οποίο δεν θα αφήσει κανέναν να του το πάρει.

Αιγόκερως

Για αυτό το ζώδιο, το πρεστίζ είναι κινητήριος δύναμη. Του αρέσει η αίγλη και τη χτίζει από μωρό παιδί. Από τη γυναίκα Αιγόκερω δεν μπορεί καμία basic b**ch να της πάρει το στέμμα, θα παλέψει για να το κρατήσει. Είναι γεννημένη για την κορυφή και θα δουλέψει μέρα και νύχτα για να την κατακτήσει. Δεν θα φύγει από εκεί αμαχητί, θα κάνει όσες θυσίες και αν χρειαστεί. Το ότι εκεί ψηλά έχει μοναξιά, αυτή η σκέψη δεν τη φοβίζει. Ένα καλό παράδειγμα της ανεξάρτητης φύσης τους είναι η Kate Moss η οποία ό,τι και γίνει πάντα θα βρίσκει τον δρόμο προς την κορυφή.

πηγή: marieclaire.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα