Φίλες αγόρασαν ένα τεράστιο σπίτι για να ζήσουν εκεί μετά τη σύνταξη

Advertisement
Φίλες αγόρασαν ένα τεράστιο σπίτι για να ζήσουν εκεί μετά τη σύνταξη
Advertisement

Τι θα συνέβαινε αν, στα 60 χρόνια μας, μπορούσαμε να απαλλαγούμε εντελώς από τους άνδρες μας, να μαζέψουμε τις καλύτερες φίλες μας, να αγοράσουμε και να ανακαινίσουμε ένα πανέμορφο σπίτι και να ζήσουμε μαζί για τις υπόλοιπες μέρες της ζωής μας;

Είναι όνειρο, έτσι; Ποιος χρειάζεται έναν σύζυγο όταν έχει μια φοβερή παρέα κοpιτσιών; Ετοιμαστείτε να ζηλέψετε, επειδή αυτές οι φίλες από την Κίνα το έκαναν και αποτελούν έμπνευση για εμάς!

Ένα βίντεο που έχει γίνει viral αναφέρει την ιστορία επτά γυναικών που βρήκαν σπίτι σε μια επαρχία της Κίνας, συγκέντρωσαν τα χρήματά τους για να το αγοράσουν και να το ανακαινίσουν και τώρα σχεδιάζουν να ζήσουν μαζί για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής τους – τα πιο ευτυχισμένα χρόνια τους! Και γιατί να μην είναι άλλωστε;

Φίλες αγόρασαν ένα τεράστιο σπίτι για να ζήσουν εκεί μετά τη σύνταξη - Εικόνα 2

Το ανακαινισμένο σπίτι είναι πανέμορφο, με μεγάλους κοινόχρηστους χώρους και υπνοδωμάτια για καθεμία από τις γυναίκες, οπότε όλες έχουν τον προσωπικό χώρο τους. Αυτό που είναι ακόμη πιο όμορφο είναι ο περιβάλλων χώρος του σπιτιού. Είναι περιτριγυρισμένο από δέντρα και μοιάζει με το πιο γαλήνιο μέρος για να ζήσετε εκεί τα καλύτερα χρόνια σας με τους καλύτερους φίλους σας!

Φίλες αγόρασαν ένα τεράστιο σπίτι για να ζήσουν εκεί μετά τη σύνταξη - Εικόνα 3

Μεγάλο μέρος των επίπλων εισήχθη από την Ινδία και το Μαρόκο, επειδή αυτές οι κυρίες έχουν το πιο υπέροχο γούστο! Και το πιο αξιολάτρευτο κομμάτι της ιστορίας είναι ότι όλες αγαπούν το τσάι, έτσι έχτισαν ένα κιόσκι όπου μπορούν να φτάσουν μέσω ενός ξύλινου διαδρόμου. Πηγαίνουν εκεί για να πιουν τσάι και να τραγουδήσουν όλες μαζί – κι εμείς πεθαίνουμε από τη ζήλεια!

Φίλες αγόρασαν ένα τεράστιο σπίτι για να ζήσουν εκεί μετά τη σύνταξη - Εικόνα 4

Οι φίλες εξηγούν ότι, ενώ το γαλήνιο σπίτι τους είναι αρκετά απομονωμένο, μπορούν να φτάσουν στην κοντινότερη πόλη σε περίπου μία ώρα για να ψωνίσουν τα απαραίτητα. Και για να βεβαιωθούν ότι το νοικοκυριό παραμένει τέλειο, συμφώνησαν να μάθουν από μία δεξιότητα που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να συνεισφέρουν στο σπίτι πριν μετακομίσουν. Κάποια μαθαίνει να μαγειρεύει, κάποια άλλη να καλλιεργεί λαχανικά και κάποια άλλη τα βασικά της κινεζικής ιατρικής.

Απλά κοιτάξτε αυτές τις ευτυχισμένες γυναίκες και προσπαθήστε να βάλετε εσάς και τις κολλητές σας στη θέση τους!

Δείτε το βίντεο:

[infowoman.gr]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα