ΔΙΑΦΟΡΑ

Αγόρασαν αυτό το παλιό τροχόσπιτο για 800€ και μεταμόρφωσαν το εσωτερικό του στο εξοχικό των ονείρων τους

Αγόρασαν αυτό το παλιό τροχόσπιτο για 800€ και μεταμόρφωσαν το εσωτερικό του στο εξοχικό των ονείρων τους
Advertisement

Τροχόσπιτο παλιό με 800 ευρώ αγόρασε μια γυναίκα στο εξωτερικό και ο άντρας της απόρησε με εκείνη. Το τροχόσπιτο δεν ήταν απλά παλιό ήταν και σκουριασμένο.

Κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει τι είχε στο μυαλό της, μέχρι που είδαν πώς το ανακαίνισε σε 4 μήνες. Πως απέκτησε το νέο της εξοχικό.

Αγόρασαν αυτό το παλιό τροχόσπιτο για 800€ και μεταμόρφωσαν το εσωτερικό του στο εξοχικό των ονείρων τους - Εικόνα 2Αγόρασαν αυτό το παλιό τροχόσπιτο για 800€ και μεταμόρφωσαν το εσωτερικό του στο εξοχικό των ονείρων τους - Εικόνα 3

Το να ανακαινίσει το τροχόσπιτο αυτό, που ονόμασε Nugget, ήταν ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ και ποτέ δεν είχε κάνει κάτι παρόμοιο. Το τροχόσπιτο είχε εξωτερικές φθορές, τρύπες στους τοίχους και το εσωτερικό του θύμιζε την δεκαετία του 1970.

Με αρκετή δουλειά και λίγη φαντασία, η γυναίκα το μετέτρεψε σε ένα πλήρες μικροσκοπικό σπίτι.

«Έπρεπε να βγάλω πολλά πράγματα από μέσα. Ήταν πολύ σκοτεινό και παραγεμισμένο.»

Αγόρασαν αυτό το παλιό τροχόσπιτο για 800€ και μεταμόρφωσαν το εσωτερικό του στο εξοχικό των ονείρων τους - Εικόνα 6Αγόρασαν αυτό το παλιό τροχόσπιτο για 800€ και μεταμόρφωσαν το εσωτερικό του στο εξοχικό των ονείρων τους - Εικόνα 7

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Αντικατέστησε τις κουκέτες και τα ντουλάπια με μία σειρά από φυτά και ράφια που έβαλε πάνω από ένα ζευγάρι από μωβ καναπέδες.

Αγόρασαν αυτό το παλιό τροχόσπιτο για 800€ και μεταμόρφωσαν το εσωτερικό του στο εξοχικό των ονείρων τους - Εικόνα 8

Η επένδυση ξύλου και τα ξεθωριασμένα παστέλ αντικαταστάθηκαν από ένα πολύ πιο φωτεινό χρώμα που κάνει τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερο. Πρόσθεσε επίσης και μικρότερες λεπτομέρειες, όπως την νέα ξύλινη πόρτα.

Αγόρασαν αυτό το παλιό τροχόσπιτο για 800€ και μεταμόρφωσαν το εσωτερικό του στο εξοχικό των ονείρων τους - Εικόνα 9

Είναι ένα εντυπωσιακό πρότζεκτ. Είναι απίστευτο το γεγονός πως χρειάστηκε μόνο 4 μήνες και 5.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί.

Πηγή: enimerotiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement