Το post μιας γυναίκας ΑμεΑ για τη βιτρίνα ενός οίκου νυφικών είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα

Advertisement
Το post μιας γυναίκας ΑμεΑ για τη βιτρίνα ενός οίκου νυφικών είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα
Advertisement

Η δημοσίευση μιας γυναίκας στο Twitter που επαινεί έναν οίκο νυφικών, ο οποίος έκανε τα άτομα με αναπηρίες ορατά στην κοινωνία, διακοσμώντας τη βιτρίνα του με μια κούκλα που κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες.

Η 36χρονη Beth Wilson που κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, δημοσίευσε τη φωτογραφία από τη βιτρίνα του καταστήματος στη γενέτειρά της κοντά στο Bristol της Αγγλίας, λέγοντας ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπει κάτι τέτοιο να συμβαίνει. Η φωτογραφία έκτοτε έγινε viral με εκατοντάδες άτομα να σχολιάζουν πόσο τους άγγιξε -συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας που παραδέχθηκε ότι ξέσπασε σε δάκρυα.

Το post μιας γυναίκας ΑμεΑ για τη βιτρίνα ενός οίκου νυφικών είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα - Εικόνα 2

«Χρησιμοποιώ αναπηρικό αμαξίδιο εδώ και πέντε χρόνια περίπου. Νομίζω ότι τα περισσότερα άτομα με αναπηρία αντιμετωπίζουν δυσκολία όταν βγαίνουν από το σπίτι, το γνωρίζω γιατί το βιώνω σχεδόν κάθε φορά που χρειάζεται να πάω κάπου. Ο κόσμος δεν έχει «σχεδιαστεί» για εμάς. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπω αναπηρικό αμαξίδιο σε ένα τέτοιο κατάστημα και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη που κάποιος μας υπολογίζει. Η απήχηση που είχε στο Twitter η φωτογραφία, δείχνει ότι αυτό σημαίνει πολλά και για άλλους ανθρώπους», δήλωσε στο περιοδικό Femail.

Δείτε τη δημοσίευση:

 

Οι αδελφές Laura Allen και Sarah Parker, οι οποίες είναι οι ιδιοκτήτριες του οίκου νυφικών, δήλωσαν στο Femail: «Είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε μια θετική ανταπόκριση στη διακόσμηση της βιτρίνας μας. Στα περισσότερα καταστήματα τέτοιου είδους κυριαρχούν ανορεξικά πρότυπα. Όμως όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο του γάμου, δεν έχει σημασία πώς είσαι, η μέρα σου πρέπει να είναι ξεχωριστή!».

[infowoman.gr]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα