Έχεις ερωτευτεί ποτέ ένα χαμόγελο;

Advertisement
Έχεις ερωτευτεί ποτέ ένα χαμόγελο;
Advertisement

Γράφει η Κωνσταντίνα Ποζουκίδου

Έχεις ερωτευτεί ποτέ χαμόγελο; Αυτό το πηγαίο, αληθινό χαμόγελο που βγαίνει μέσα από την καρδιά; Μιλάω για πραγματικό χαμόγελο και όχι για το στημένο και βεβιασμένο σχήμα των χειλιών πάνω στο πρόσωπο που εξαρτάται από την περίσταση.

Ένα τέτοιο χαμόγελο ερωτεύτηκα και εγώ. Δεν σε ξέρω πολύ αλλά έχω παρατηρήσει κάθε χαμόγελο σου. Δουλεύουμε μαζί αλλά δεν έχουμε πολλές επαφές. Είμαι τυχερή όμως γιατί μου έχεις χαμογελάσει. Και εκεί έπεσα στην παγίδα. Από εκείνη την μέρα αυτό το χαμόγελο σκέφτομαι πριν κοιμηθώ και λόγω αυτού ανυπομονώ να πάω πάλι στη δουλειά!

Κοιτάω από το παράθυρο του γραφείου μου για να σε δω να περνάς και να αντικρίσω το πρώτο χαμόγελο της μέρας σου. Δεν είναι για μένα αλλά δεν παύει να είναι δικό σου. Αυτό άλλωστε είναι το τυπικό σου χαμόγελο!

Γίνεται πιο φιλικό πριν να μπεις στο γραφείο σου. Εκεί συναντάς την γραμματέα σου. Πολλές φορές την ζηλεύω αυτήν την κοπέλα! Περιμένω πώς και πώς να περάσουν οι ώρες και να βρεθούμε στο γραφείο συνεδριάσεων. Εκεί αντικρίζω το πιο σοβαρό σου χαμόγελο. Τυπικότατο, στημένο έως και ψεύτικο κάποιες φορές. Και αφού ολοκληρωθεί η σύσκεψη, αρχίζει η δική μου μέρα με το δικό σου αγαπημένο μου χαμόγελο – το χαμόγελο που απευθύνεται μόνο σε μένα!

Βγαίνοντας από την αίθουσα, τις περισσότερες φορές χρειάζεται να συναντηθούμε οι δυο μας για περαιτέρω αναλύσεις. Εκεί σε νιώθω πιο χαλαρό. Χάνεις την τυπική στάση σου, κάθεσαι πιο άνετα και αρκετές φορές χαμογελάς. Και είναι τόσο όμορφο και αγαπησιάρικο αυτό σου το χαμόγελο! Είναι όλο για μένα, μόνο για μένα.

Είναι τέχνη το χαμόγελο! Και για να είναι όμορφο δεν προϋποθέτει τέλεια οδοντοστοιχία και μεγάλα χείλη! Το όμορφο χαμόγελο είναι αυτό που δεν σχηματίζεται μόνο στα χείλη αλλά και στα μάτια. Είναι αληθινό για αυτό αντικατοπτρίζεται και στο βλέμμα, προκαλεί λάμψη και ευφορία σε αυτόν που το παράγει αλλά και σε αυτόν που το εκλαμβάνει! Τέτοιο χαμόγελο ερωτεύτηκα εγώ και η καταδίκη μου είναι ισόβια…

Πηγή: loveletters.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα