Μαρία Σατραζέμη: «Όταν έμαθε για τον καρκίνο με εγκατέλειψε. Μου είπε πως θέλει γυναίκα με μπούστο»

Advertisement
Μαρία Σατραζέμη: «Όταν έμαθε για τον καρκίνο με εγκατέλειψε. Μου είπε πως θέλει γυναίκα με μπούστο»
Advertisement

Η Μαρία Σατραζέμη φιλοξενήθηκε χθες (Τρίτη 3 Ιουλίου) στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα». Το κοpίτσι των διαφημίσεων δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό της και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα, που της έθεσε, η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Μαρία Σατραζέμη μίλησε για τον καρκίνο, ο οποίος την βρήκε λίγο πριν τα τριάντα της. Το κοpίτσι των διαφημίσεων αποκάλυψε επίσης την απόφαση των ιατρών, που ήταν η μαστεκτομή. Επίσης, μεταξύ άλλων, η Μαρία Σατραζέμη μίλησε και για τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος της ανέφερε πως θέλει η γυναίκα, που θα βρίσκεται μαζί της, να έχει μπούστο.

Αποσπασματικά οι δηλώσεις της Μαρίας Σατραζέμη στην Ελεονώρα Μελέτη:

«Είχα δύσκολο καρκίνο, επιθετικό, μεταστατικό, στάδιο 3. Αυτός ο όγκος άρχισε να μεγαλώνει όσο περνούσε ο καιρός.

Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο έπαθα σοκ. Χρειάστηκα χρόνο για να το συλλάβω. Εκείνο το διάστημα είχα μία σχέση 5 ετών. Στην αρχή ήταν σοκ και για αυτόν. Δε το διαχειρίστηκε πάρα πολύ καλά. Δεν τα κατάφερε να μείνει μαζί μου. Με εγκατέλειψε αμέσως μόλις έμαθε ότι έχω καρκίνο. Δεν τον κατηγορώ.

Μαρία Σατραζέμη: «Όταν έμαθε για τον καρκίνο με εγκατέλειψε. Μου είπε πως θέλει γυναίκα με μπούστο» - Εικόνα 2

Σε ένα τσακωμό με το σύντροφο μου, μου είπε ότι θέλει γυναίκα δίπλα του που να έχει στή8ος. Ήταν αρκετά πειστικό επιχείρημα. Με πείραξε πολύ. Με πλήγωσε πολύ. Όταν χάνεις το στή8ος σου το πρώτο που χάνεις είναι το σύμβολο της θηλυκότητάς σου. Και μετά χάνεις και τον σύντροφό σου. Βλακεία για το τώρα έχω πολύ καλύτερο στή8ος, αν είχε μείνει. Η διπλή μαστεκτομή ήταν μονόδρομος.

Η διπλή μαστεκτομή είναι δύσκολη σωματικά, αλλά και ψυχολογικά, νιώθεις άφυλος. Ο καρκίνος με έκανε να θέλω να ζήσω και μάλιστα να ζήσω καλά! Με την μαστεκτομή φοβόμουν την απόρριψη από το άλλο φύλο. Για πολύ καιρό δεν έβγαζα την μπλούζα μου στο κρεβάτι για να μην καταλάβει ο άλλος ότι δεν έχω στή8ος. Ζητάω συγγνώμη από όλους τους συντρόφους μου γιατί τώρα καταλαβαίνω ότι πέρασαν δύσκολα και αυτοί».

[enimerotiko.gr]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα