ΕΛΛΑΔΑ

Έκκληση της ελληνικής αστυνομίας: «Μην αφήνετε ποτέ τα παιδιά μόνα τους μέσα στο αυτοκίνητο»

Έκκληση της ελληνικής αστυνομίας: «Μην αφήνετε ποτέ τα παιδιά μόνα τους μέσα στο αυτοκίνητο»
Advertisement

Ελληνική Αστυνομία: Περιμένοντας τους γονείς μου που πετάχτηκαν για ψώνια… Η θερμοκρασία που επικρατεί εκτός αυτοκινήτου, δεν έχει καμία απολύτως σχέση, με εκείνη εντός του αυτοκινήτου. Η θερμοκρασία αυξάνεται μέσα στο Ι.Χ., χωρίς να το καταλάβει κανείς και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα. Η συγκεκριμένη πληροφορία αποτελεί γεγονός.

Ελληνική Αστυνομία: Τι συμβαίνει πραγματικά μέσα στο αυτοκίνητο;

1. Όταν η θερμοκρασία σε έναν εξωτερικό χώρο έχει 21 βαθμούς Κελσίου: Μετά από 10 λεπτά, η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο θα ανέβει στους 32 βαθμούς Κελσίου. Μετά από 30 λεπτά, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 40 βαθμούς Κελσίου.

2. Όταν η θερμοκρασία σε έναν εξωτερικό χώρο έχει 24 βαθμούς Κελσίου: Μετά από 10 λεπτά, η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο θα ανέβει στους 34 βαθμούς Κελσίου. Μετά από 30 λεπτά, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 43 βαθμούς Κελσίου.

3. Όταν η θερμοκρασία σε έναν εξωτερικό χώρο έχει 27 βαθμούς Κελσίου: Μετά από 10 λεπτά, η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο θα ανέβει στους 37 βαθμούς Κελσίου. Μετά από 30 λεπτά, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 46 βαθμούς Κελσίου.

Έκκληση της ελληνικής αστυνομίας: «Μην αφήνετε ποτέ τα παιδιά μόνα τους μέσα στο αυτοκίνητο» - Εικόνα 2

4. Όταν η θερμοκρασία σε έναν εξωτερικό χώρο έχει 29 βαθμούς Κελσίου: Μετά από 10 λεπτά, η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο θα ανέβει στους 40 βαθμούς Κελσίου. Μετά από 30 λεπτά, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 48 βαθμούς Κελσίου.

5. Όταν η θερμοκρασία σε έναν εξωτερικό χώρο έχει 32 βαθμούς Κελσίου: Μετά από 10 λεπτά, η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο θα ανέβει στους 43 βαθμούς Κελσίου. Μετά από 30 λεπτά, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 51 βαθμούς Κελσίου.

6. Όταν η θερμοκρασία σε έναν εξωτερικό χώρο έχει 35 βαθμούς Κελσίου: Μετά από 10 λεπτά, η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο θα ανέβει στους 46 βαθμούς Κελσίου. Μετά από 30 λεπτά, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 54 βαθμούς Κελσίου.

Η Ελληνική Αστυνομία για το τέλος θέτει το εξής ερώτημα «Μήπως να το ξανασκεφτείς;».

[enimerotiko.gr]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement