Εκεί που συναντιέται ο ουρανός με τη γη: Το νέο εστιατόριο της Τήνου θα σου χαρίσει γαλήνη στη ψυχή

Advertisement
Εκεί που συναντιέται ο ουρανός με τη γη: Το νέο εστιατόριο της Τήνου θα σου χαρίσει γαλήνη στη ψυχή
Advertisement

Το «αρχαιοελληνικό» ΟΜΜΑ, προσγειώνεται στην Τήνο, τη μούσα του Αιγαίου

Μια καινούργια πνοή δίνει λίγο έξω από τη χώρα της Τήνου το ΟΜΜΑ. Ένα μαγικό αμφιθεατρικό σημείο, απ’ όπου μπορείς να δεις ολόκληρη την ομορφιά της Τήνου.

Εκεί που συναντιέται ο ουρανός με τη γη: Το νέο εστιατόριο της Τήνου θα σου χαρίσει γαλήνη στη ψυχή - Εικόνα 2

Η εκθαμβωτική θέα και λάμψη του σημείου, είναι και η έμπνευση του ονόματός του που προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη ομμα (μάτι). To νέο Bar Restaurant στην καρδιά της Τήνου έχει έρθει για να συναρπάσει.

Στο γευστικό κομμάτι τα παραδοσιακά Τηνιακά υλικά έχουν τον πρωταρχικό ρόλο και δένουν αρμονικά στις συνταγές cocktail και φαγητού.

Από το πρωί η ομάδα του ΟΜΜΑ θα είναι εκεί με παραδοσιακές πίτες, ομελέτες και γλυκά ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας, τη σκυτάλη παίρνουν δημιουργικά πιάτα όπως

Carpaccio μόσχου με αρωματισμένη μουστάρδα,

Δροσερό καρπούζι με ωριμασμένη γραβιέρα Τήνου, πούδρα από λούζα

Ραβιόλι γαρίδας σε κρέμα πορτοκάλι

Με την υπογραφή του Θοδωρή Παυλόβ.

Εκεί που συναντιέται ο ουρανός με τη γη: Το νέο εστιατόριο της Τήνου θα σου χαρίσει γαλήνη στη ψυχή - Εικόνα 3

Όσο για την μουσική το ΟΜΜΑ είναι έτοιμο φέτος το καλοκαίρι να μας διασκεδάσει με αρκετά live, και γνωστούς guest dj’s της Αθηναϊκής και παγκόσμιας σκηνής.

Στο bar δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα cocktail όπου ο Παναγιώτης Καναβέτας έχει επιμεληθεί μια λίστα εμπνευσμένη από την Τήνο, ως μούσα του Αιγαίου.

Το πετιμέζι, η μαρμελάδα ντομάτα και οι αγκινάρες λειτουργούν σαν μια πανδαισία χρωμάτων, σχηματίζοντας μια λίστα με τις 9 Μούσες….

Η αρχιτεκτονική του ΟΜΜΑ, επιμέλεια της 9-DESIGN, είναι εμπνευσμένη από τους περίφημους περιστεριώνες της Τήνου. Οι περίτεχνες συνθέσεις με βάση τον κύκλο και τα τρίγωνα, έχουν δέσει αρμονικά με το χαρακτηριστικό λευκό των Κυκλάδων, συνδυασμένο με την ακατέργαστη ξυλεία και την παραδοσιακή κεραμοτεχνία.

Εκεί που συναντιέται ο ουρανός με τη γη: Το νέο εστιατόριο της Τήνου θα σου χαρίσει γαλήνη στη ψυχή - Εικόνα 4

Πίσω από το ΟΜΜΑ, βρίσκεται η ομάδα του OLD DOG, με μοναδικό σκοπό να προβάλει την Τηνιακή παράδοση και γεύση, από τη δική τους οπτική γωνία.

Εκεί που συναντιέται ο ουρανός με τη γη: Το νέο εστιατόριο της Τήνου θα σου χαρίσει γαλήνη στη ψυχή - Εικόνα 5

[womantoc.gr]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement