ΕΛΛΑΔΑ

Κυμπουρόπουλος για τον πατέρα του: «Με έπεισε ότι η αναπηρία δεν είναι το τέλος»

Κυμπουρόπουλος για τον πατέρα του: «Με έπεισε ότι η αναπηρία δεν είναι το τέλος»
Advertisement

Ένα συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα του δημοσίευσε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος στο Facebook με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να ευχαριστήσει δημοσίως τον πατέρα του που τον έχει στηρίξει σε όλα του τα βήματα, δημοσιεύοντας αργά το βράδυ της Κυριακής μια κοινή τους φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Ο πατέρας μου, που φροντίζει να γυρνάει η Γη κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο», ξεκίνησε το μήνυμά του ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, αναφέροντας στη συνέχεια πως «είναι ο ίδιος που με έπεισε ότι η αναπηρία δεν είναι το τέρμα, δεν είναι το τέλος, είναι μια διαφορετική έκφραση της φυσιολογίας. Δίνει -κυριολεκτικά- τη ζωή του για τη ζωή μου».

«Σπουδαία γονεϊκή πράξη να βοηθάς το παιδί σου να νιώσει ότι μπορεί να πετάξει, ενόσω κρατάς τα χερούλια από ένα αναπηρικό αμαξίδιο», κατέληξε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ολόκληρο το μήνυμα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου

«Ο πατέρας μου, που φροντίζει να γυρνάει η Γη κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο. Ο άνθρωπος, 80 ετών σήμερα, που με μετέφερε κάθε μέρα στην ιατρική σχολή για να σπουδάσω, στο Αττικό Νοσοκομείο για να εργαστώ και πρόσφατα, κατά την προεκλογική περίοδο, σε 28 νομούς για να σας συναντήσω.

Είναι ο ίδιος που με έπεισε ότι η αναπηρία δεν είναι το τέρμα, δεν είναι το τέλος, είναι μια διαφορετική έκφραση της φυσιολογίας. Δίνει -κυριολεκτικά- τη ζωή του για τη ζωή μου.

Γράφω αυτές τις σειρές, όχι τόσο για να υπογραμμίσω το αυταπόδεικτο, ότι του οφείλω πολλά, αλλά κυρίως για να τονίσω ότι αθόρυβα, μετατρέπει τον φόβο της απώλειάς του σε ώθηση να συνεχίσω πιο δυναμικά την πορεία μου. Σπουδαία γονεϊκή πράξη να βοηθάς το παιδί σου να νιώσει ότι μπορεί να πετάξει, ενόσω κρατάς τα χερούλια από ένα αναπηρικό αμαξίδιο».

Ο #πατέρας μου, που φροντίζει να γυρνάει η #Γη κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο. Ο #άνθρωπος, 80 ετών…

Posted by Στέλιος Κυμπουρόπουλος on Sunday, 16 June 2019

 

[lifo.gr]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement