Αλέξης Γεωργούλης: «Από τις 3 Ιουλίου θα είμαστε και επίσημα Ευρωβουλευτές»

Advertisement
Αλέξης Γεωργούλης: «Από τις 3 Ιουλίου θα είμαστε και επίσημα Ευρωβουλευτές»
Advertisement

Ο Αλέξης Γεωργούλης θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς όλους εκείνους που τον ψήφισαν και τον εξέλεξαν ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας τους για τις πρώτες ημέρες στον Ευρωκοινοβούλιο, την 3η Ιουλίου, την ημέρα δηλαδή που θα αναλάβει  επίσημα τα καθήκοντά του, αλλά και το πνεύμα συνεργασίας, που θα ήθελε να ακολουθήσει.

«Οι ηθοποιοί ως καλλιτέχνες έχουν την τάση να ανοίγουν τους ορίζοντές τους να παίρνουν τα ρίσκα τους και να ψάχνουν την αλήθεια τους. Το προτείνω και σε σας. Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος. Το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram θα παραμείνει το ίδιο καταδεκτικό, εύθυμο και φυσικά αισιόδοξο!», έγραψε ο Αλέξης Γεωργούλης δημοσιεύοντας ένα βίντεο με το οποίο μιλά στον κόσμο που τον ψήφισε από τις Βρυξέλλες.

Ο Αλέξης Γεωργούλης είπε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω να καταφέρουμε να σας εκπροσωπήσουμε αντάξια και εσάς που μας ψηφίσατε και εκείνους που δεν μας ψήφισαν».

View this post on Instagram

Οι ηθοποιοί ως καλλιτέχνες έχουν την τάση να ανοίγουν τους ορίζοντές τους να παίρνουν τα ρίσκα τους και να ψάχνουν την αλήθεια τους. Το προτείνω και σε σας. Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος. Το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram θα παραμείνει το ίδιο καταδεκτικό, εύθυμο και φυσικά αισιόδοξο! 😉👍🏼 #greece #brussels #europarliament #ilovemycountry #mep #alexisgeorgoulis

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on

[thecaller.gr]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement