Σίμος: Η εξωτική παραλία στην Ελαφόνησο που θυμίζει Καραιβική

Advertisement
Σίμος: Η εξωτική παραλία στην Ελαφόνησο που θυμίζει Καραιβική
Advertisement

Στη νότια πλευρά της Ελαφονήσου απλώνεται η αμμουδιά από τον Φράγκο έως το Σαρακήνικο.

Δύο παραλίες αντικριστά μεταξύ τους, που ενώνονται δημιουργώντας ένα μοναδικό τοπίο, με εξωτική ομορφιά που παραπέμπει σε Καραϊβική.

Σίμος: Η εξωτική παραλία στην Ελαφόνησο που θυμίζει Καραιβική - Εικόνα 2

Ο Σίμος αφήνει στον επισκέπτη μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαθέτοντας όλες τις προδιαγραφές για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Η τεράστια ατελείωτη παραλία μήκους τουλάχιστον ενός χιλιομέτρου με νερά που σχηματίζουν μοναδικά πράσινα και τιρκουάζ χρώματα αφήνουν άφωνο όποιον φτάνει εδώ για πρώτη φορά.

Σίμος: Η εξωτική παραλία στην Ελαφόνησο που θυμίζει Καραιβική - Εικόνα 3

Πρόκειται για μια από τις πλέον δημοφιλείς Ελληνικές παραλίες, χαρακτηριστική για την μοναδικότητά της. Το μαγευτικό δίδυμο των παραλιών που σχηματίζουν τον Σίμο γεμίζει τους θερινούς μήνες από κολυμβητές αλλά λόγω του μεγέθους της παραλίας δεν θα στριμωχτείτε.

Σίμος: Η εξωτική παραλία στην Ελαφόνησο που θυμίζει Καραιβική - Εικόνα 4

Οι τεράστιοι αμμόλοφοι με το χρυσαφένιο χρώμα και τους κέδρους, που θα περπατήστε μέχρι να βρέξετε τα πόδια σας με το θαλασσινό νερό, αποτελούν μια ξεχωριστή εικόνα για τα Ελληνικά δεδομένα.

Κάποτε ο Σίμος ήταν το σημείο αναφοράς του ελεύθερου κάμπινγκ. Σήμερα ωστόσο έχει δημιουργηθεί οργανωμένο κάμπινγκ και δεν πρόκειται να σας επιτραπεί να στήσετε ελεύθερα όπου θέλετε την σκηνή σας.

Σίμος: Η εξωτική παραλία στην Ελαφόνησο που θυμίζει Καραιβική - Εικόνα 5

Ο Σίμος απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα από την πόλη της Ελαφονήσου.

[fumara.gr]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα