Δύο ποτίστρες για τ’ αδέσποτα ζώα τοποθετήθηκαν στον Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης

Advertisement
Δύο ποτίστρες για τ’ αδέσποτα ζώα τοποθετήθηκαν στον Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης
Advertisement

Οι φορείς του Δημοτικού Διαμερίσματος Μαΐστρου σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης τοποθέτησαν ποτίστρες σε δύο σημεία του οικισμού με σκοπό τα αδέσποτα ζώα να έχουν διαρκώς πρόσβαση σε καθαρό και δροσερό νερό.

Την πολύ ενθαρρυντική αυτή είδηση γνωστοποίησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ναϊτίδης, ο οποίος μέσω ανάρτησή που έκανε στις 4 Ιουλίου 2018 στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέφερε τα εξής: «Αυτές τις ζεστές ημέρες του χρόνου ανάγκη δροσιάς έχουν και τα αδέσποτα ζωάκια. Στο πλαίσιο αυτό οι Φορείς της Μαΐστρου σε συνεργασία με τον Δήμος Αλεξανδρούπολης τοποθέτησαν σε δυο σημεία του οικισμού ποτίστρες.

Δύο ποτίστρες για τ’ αδέσποτα ζώα τοποθετήθηκαν στον Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης - Εικόνα 2

Η αξίας της αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπων και ζώων, η ενημέρωση των κατόχων σκύλων για τις νομικές τους υποχρεώσεις, η υποστήριξη και εφαρμογή των νόμων και οι βιωματικές εκπαιδεύσεις – ενημερώσεις συμπεριφοράς σκύλων που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με φιλοζωικές ομάδες και συλλόγους, είναι στόχοι που έχουν τεθεί στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαΐστρου και υλοποιούνται σταδιακά.

«Χρειάζεται να δούμε αυτά που μας ενώνουν μαζί τους και όχι αυτά που μας χωρίζουν. Έτσι μόνο θα σεβαστούμε την ύπαρξή τους, τη ζήση τους και θα αναγνωρίσουμε το δικαίωμα τους στη ζωή». Τέλος ευχαριστούμε το κατάστημα Happy-Pets – Dogsacademy για την άμεση ανταπόκριση και την ευγενική του προσφορά» τόνισε ο κ. Ναϊτίδης.

Πηγή; istoriesadespoton.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα