Έβγαλαν φουσκωτό αγόpι με six pack για τις γυναίκες που δεν έχουν γκόμεν0

Advertisement
Έβγαλαν φουσκωτό αγόpι με six pack για τις γυναίκες που δεν έχουν γκόμεν0
Advertisement

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, τουλάχιστον ημερολογιακά, μιας κι ο καιρός έχει άλλη γνώμη, το μυαλό σου έχει αρχίσει να πηγαίνει σε εκείνες τις ημέρες που θα λιάζεσαι στην παραλία και θα αράζεις με τις ώρες πάνω στο φλαμίνγκο σου χωρίς να σε απασχολεί τί-πο-τα.

Καλό το πλατσούρισμα με τα ροζουλί πτηνά δε λέω, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με την παρέα ενός φουσκωτού pool boy με six-pack και τρικεφάλους! Συμφωνείς, φιλενάδα;

Ειδικά δε, αν το relationship status σου γράφει καιρό τώρα… μόνη σαν το λεμόνι, ο «Inflatable Hunk» θα γίνει το summer flingσου και η αγκαλιά εκείνη που ψάχνεις κάθε φορά που έρχεσαι αντιμέτωπη με ερωτευμένα πιτσουνάκια να πλατσουρίζουν χαρωπά σε θάλασσες και πισίνες. Κι εκεί καταλαβαίνεις ότι ένα φλαμίνγκο δεν φτάνει για να σου αναπτερώσει το ηθικό…

Έβγαλαν φουσκωτό αγόρι με six pack για τις γυναίκες που δεν έχουν γκόμενο - Εικόνα 2

Η νέα λύση λοιπόν που προτείνει η Pop Fix, είναι ο γυαλοφορεμένος – μάλλον –ναυαγοσώστης, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, έχοντας πείσει ήδη πολλά κοράσια, καθώς στην Amazon έχει γίνει sold out. Το φουσκωτό αγόpι κοστίζει κάπου στα 20€, ωστόσο χωράει μόνο ένα άτομο τη φορά, με το ομαδικό καβάλημα και photoshooting να καθίσταται αδύνατο δυστυχώς.

Και στην τελική, ποιος μοιράζεται το άλλο του μισό με την παρέα του;

Έβγαλαν φουσκωτό αγόρι με six pack για τις γυναίκες που δεν έχουν γκόμενο - Εικόνα 3

Εάν βέβαια, θες σώνει και καλά να μοιραστείς το φουσκωτό pool boy με τις φιλενάδες σου, τότε στην Amazon θα βρεις μια εναλλακτική εκδοχή του, η οποία προορίζεται για παιχνίδι κυρίως και κοστίζει 14€.

Αυτή περιλαμβάνει τρία σωσίβια, ενώ τα στιβαρά μπράτσα του ναυαγοσώστη είναι υψωμένα (με τρόπο που συνηθίζεται σε κάτι bodybuilding διαγωνισμούς). Στόχος λοιπόν του παιχνιδιού, είναι να περάσετε τα σωσίβια μέσα από τα μπράτσα του.

Έβγαλαν φουσκωτό αγόρι με six pack για τις γυναίκες που δεν έχουν γκόμενο - Εικόνα 4

Μπορεί με τον φετινό καιρό, που φαίνεται να περνάει μια κρίση ταυτότητας, να τίθεται ακόμα και θέμα για το αν θα καταφέρουμε ποτέ να πάμε για μπανάκι αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο εάν αποφασίσει να τα βρει με τον εαυτό του, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι ένας σωστός τρόπος να απολαύσουμε τις μέρες μας στις παραλίες, είναι παρέα με τον «φουσκωτό» φουσκωτό.

[neopolis.gr]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα