Άνοιξε σινεμά με διπλά κρεβάτια και αφράτα μαξιλάρια αντί για καθίσματα

Advertisement
Άνοιξε σινεμά με διπλά κρεβάτια και αφράτα μαξιλάρια αντί για καθίσματα
Advertisement

Ένα σινεμά στην Ελβετία έκανε πραγματικότητα την «κινηματογραφική φαντασίωση» κάθε σινεφίλ, δημιουργώντας μια αίθουσα VIP με διπλά κρεβάτια και αφράτα μαξιλάρια αντί για καθίσματα.

Η αίθουσα “VIP Bedroom Cinema” στο σινεμά Pathé του Σπράιτερνμπαν, διαθέτει έντεκα διπλά κρεβάτια, σε μικρή ανάκληση απέναντι από τη μεγάλη οθόνη, με καθαρά σεντόνια και μαξιλάρια σε κάθε προβολή. Η αίθουσα άνοιξε τις πύλες της την περασμένη εβδομάδα. Το ατομικό εισιτήριο κοστίζει 32,6 ευρώ και εξασφαλίζει έξτρα προνόμια, αφού οι θεατές μπορούν να παραγγείλουν τα αγαπημένα τους αναψυκτικά και τα σνακς χωρίς να σταθούν στην ουρά, με τους υπαλλήλους τους σινεμά να τους σερβίρουν στο κρεβάτι.

Άνοιξε σινεμά με διπλά κρεβάτια και αφράτα μαξιλάρια αντί για καθίσματα - Εικόνα 2

Άνοιξε σινεμά με διπλά κρεβάτια και αφράτα μαξιλάρια αντί για καθίσματα - Εικόνα 3

Για όσους πάλι προτιμούν την ατμόσφαιρα του σαλονιού, υπάρχει πάντα και η αίθουσα “VIP Lounge” με τεράστιες πολυθρόνες και διπλούς καναπέδες. Το κόνσεπτ ολοκληρώνεται από VIP αίθουσες για μικρά παιδιά, με τεράστιες μαξιλάρες, τσουλήθρα και παιχνίδια. Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του σινεμά, Βενάτσιο ντι Μπάκο, η εταιρεία φιλοδοξεί να προσφέρει στο φιλοθέαμον κοινό κάτι πραγματικά πρωτοποριακό και καινοτόμο.

Άνοιξε σινεμά με διπλά κρεβάτια και αφράτα μαξιλάρια αντί για καθίσματα - Εικόνα 4

Άνοιξε σινεμά με διπλά κρεβάτια και αφράτα μαξιλάρια αντί για καθίσματα - Εικόνα 5

Άνοιξε σινεμά με διπλά κρεβάτια και αφράτα μαξιλάρια αντί για καθίσματα - Εικόνα 6

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα