Μην αφήνεις την τοξικότητα των ανθρώπων να σε αρρωσταίνει..

Advertisement
Μην αφήνεις την τοξικότητα των ανθρώπων να σε αρρωσταίνει..
Advertisement

Έχεις ποτέ αισθανθεί το επίμονο βλέμμα και την αρνητική αύρα κάποιων ανθρώπων πάνω σου; Έχεις νιώσει το ενοχλητικό σκανάρισμα που σου κάνουν κάποιοι ρουφώντας καθετί καλό από σένα ανταλλάσσοντάς το με κάτι σκοτεινό και “άρρωστο”;

Μιλάω γι’ αυτό το κάτι που σε κάνει να αλλάζεις διάθεση χωρίς να ξέρεις το γιατί. Αυτό το αόρατο που σου δημιουργεί μια δυσφορία ανεξήγητη μέσα στην παρέα ενώ πριν λίγο αισθανόσουν μια χαρά! Θυμήσου και αναρωτήσου! Μα πως ξαφνικά συννέφιασε το πρόσωπό σου; Πού πήγε το οξυγόνο της ατμόσφαιρας γύρω σου;

Γιατί η μιζέρια πήρε τη θέση του γέλιου και της χαράς; Και η απάντηση ποια είναι; Μα πολύ απλά επειδή τη συγκεκριμένη στιγμή είναι παρόντα στον χώρο κάποια τοξικά άτομα. Άνθρωποι γεμάτοι τοξικότητα με σκοτεινό βλέμμα και οδηγό τους τη ζήλεια. Άνθρωποι με ψεύτικο χαμόγελο που εκπέμπουν δηλητήριο κλέβοντας το “φως” από τους γύρω. Είναι αυτοί που σε ελέγχουν μαγικά και όταν πέσεις στα δίχτυα τους και θες να τρέξεις να εξαφανιστείς δεν μπορείς.

Ναι, είναι η μίζερη δύναμη των τοξικών ατόμων που σε επηρεάζει και επειδή η ζωή τους είναι στη σκιά, κυνηγούν να κλέψουν το φως των άλλων! Απομακρύνσου από τέτοιους ανθρώπους! Μην ξεγελιέσαι από την εμφάνισή τους ή από τις δήθεν αγνές προθέσεις τους. Μην πιστέψεις τις δυσκολίες που τάχα περνούν ή το χαμόγελο που ψεύτικα ζωγραφίζεται στο πρόσωπό τους.

Μην μπεις στον κόπο να συζητήσεις με επιχειρήματα μαζί τους γιατί ό,τι κι αν πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου κάποια στιγμή. Μην τους παραχωρείς χώρο και λόγο στη ζωή σου. Μην το πολυσκέφτεσαι σου λέω. Τρέξε. Φύγε από κοντά τους. “Απολύμανε” τον περίγυρο σου. Μη σπαταλάς το οξυγόνο σου.

Σπάσε το μαγνητικό πεδίο που σε τραβάει κοντά τους κι ελευθερώσου. Γύρισέ τους την πλάτη. Τους αξίζει. Πες όχι στην ανθρώπινη τοξικότητα. Ξεκίνα τώρα!

Πηγή: Γράφει η Δέσποινα Χατζάκη loveletters.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα