Ζευγάρι υιοθέτησε τα 3 ορφανά παιδιά του γείτονα τους μόλις εκείνος πέθανε. Μόλις όμως επέστρεψαν στο σπίτι, όλα ήταν εντελώς διαφορετικά!

Advertisement
Ζευγάρι υιοθέτησε τα 3 ορφανά παιδιά του γείτονα τους μόλις εκείνος πέθανε. Μόλις όμως επέστρεψαν στο σπίτι, όλα ήταν εντελώς διαφορετικά!
Advertisement

H Audrey, μια ανύπαντρη μητέρα τριών παιδιών έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις, έτσι ζήτησε από την Tisha, τη γειτόνισσά της να της προσέχει τα παιδιά. Η Tisha είναι μητέρα 5 παιδιών και δουλεύει στο Las Vegas.

Η Tisha και ο άντρας της συμφώνησαν να πάρουν τα παιδιά της γειτόνισσας σπίτι τους για να τα προσέχουν, μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Audrey. Αλλά η διάγνωση για την δύστυχη γυναίκα δεν ήταν καλή. Είχε καρκίνο στον οισοφάγο και το στομάχι σε δεύτερο στάδιο.

Γνωρίζοντας πως δεν θα είχε πολύ χρόνο ζωής ακόμα, η Audrey ήθελε απεγνωσμένα κάποιον να προσέχει τα παιδιά της όταν εκείνη δεν θα ήταν πια εδώ. Και αν και δεν ήταν στενή φίλη με την Tisha, της ζήτησε να γίνει κηδεμόνας των παιδιών της.

Περιέργως, η Tisha και ο Kevin συμφώνησαν. Έτσι, παρότι γονείς 5 παιδιών ήδη, άνοιξαν το σπίτι και την καρδιά τους στα 3 παιδιά της Audrey και τα βοήθησαν να ξεπεράσουν το χαμό της αγαπημένης τους μητέρας όταν εκείνη έφυγε.

Ζευγάρι υιοθέτησε τα 3 ορφανά παιδιά του γείτονα τους μόλις εκείνος πέθανε. Μόλις όμως επέστρεψαν στο σπίτι, όλα ήταν εντελώς διαφορετικά! - Εικόνα 2

Λίγο καιρό μετά όμως, φυσικά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τα ζευγάρι με τόσα παιδιά ήταν πάρα πολλά…Οικονομικά θέματα, προβλήματα χώρου…Μέχρι που μια εκπομπή αποφασίζει να δώσει ένα χεράκι βοηθείας και να μεταμορφώσει το σπίτι και τις ζωές τους.

FOX5 Surprise Squad Gives Family of Ten BIGGEST Surprise Ever!

#SURPRISESQUAD: A mother of five gains guardianship of three children after a tragedy. Her and her husband's unwavering love inspires the FOX5 Surprise Squad's BIGGEST surprises ever!A heartfelt thanks to our Surprise Squad partners: United Nissan, America First Credit Union, Albertsons and Vons

Posted by FOX5 Las Vegas on Wednesday, 4 January 2017

Πηγή:diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα