Ο Γιώργος Μαυρίδης εξέφρασε την πικρία του για τον Τανιμανίδη: «Δεν είμαστε πια φίλοι» (Vid)

Advertisement
Ο Γιώργος Μαυρίδης εξέφρασε την πικρία του για τον Τανιμανίδη: «Δεν είμαστε πια φίλοι» (Vid)
Advertisement

Για την σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο tattoo artist βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη και συζήτησε ανοιχτά για την σχέση του με τον παρουσιαστή του Survivor.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για το τέλος του «World Party» που σήμανε και το τέλος της φιλίας του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Αποκάλυψε μάλιστα και το παρασκήνιο πίσω από το τέλος της εκπομπής. «Πολλές φορές προσπαθούμε να μην πούμε. Δεν πρόκειται να σου πω την αλήθεια ποτέ. Σου είμαι πολύ ειλικρινής. Για κάποιον λόγο δε θέλαμε να το συνεχίσουμε το World Party. Ήταν συνολική απόφαση. Μου άφησε πικρία όλη αυτή η ιστορία. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου. Προφανώς δε μιλάμε, προφανώς δεν είμαστε φίλοι, δεν έχω κάτι να είμαι μαλωμένος. Δεν είναι μια απόφαση δικιά μου» είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Στη συνέχεια εξέφρασε την πικρία του για την στάση του Σάκη Τανιμανίδη. «Με ρώτησες πριν για πικρία. Στο τέλος της εκπομπής έγραφε «είναι μια ιδέα του Σάκη». Ακυρώνεις δέκα ανθρώπους από πίσω. Δεν το κάνεις αυτό, τους ακυρώνεις. Νιώθαμε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης μας ακύρωνε στο World Party με τις επιλογές του. Για να πεις είμαι δημιουργός του concept πάει να πει έχεις τα λεφτά και είπες θα σας πληρώνω στην ώρα σας. Έτσι έγινε; Τον πιλότο πλήρωσα, τον πιλότο πλήρωσε ο άλλος… Δανεικά σου έδωσα… Εμείς δε γυρίσαμε να πούμε ήταν δικιά μου ιδέα. Προφανώς αφήνεις στους άλλους μια πικρία. Δηλαδή πώς το κάνεις; Δεν είναι ωραίο για τους άλλους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο tatoo artist.

Κλείνοντας ο Γιώργος Μαυρίδης αναφέρθηκε και στην πραγματική αιτία που τον οδήγησε να πει «αντίο» στην ταξιδιωτική εκπομπή «Αυτό με τους τίτλους τέλους δε με ένοιαζε πολύ. Με ένοιαζε άλλο πράγμα. Όταν τελειώσαμε με συνεντεύξεις για το που βρήκε τα λεφτά απαντούσε οικογένεια και φίλοι. Ρε, κολλητέ την ψυχή μου έχω δώσει. Αν μη τι άλλο, πες ο Γιώργος. Το έκανα, δεν είναι ψέματα. Όταν ήσουν δύσκολα ήμουν δίπλα σου. Δεν είναι ωραίο. Δεν το κάνεις σε ανθρώπους που είναι δικοί σου. Τους στηρίζεις. Στην πορεία φαίνεται αν θα εξελιχθεί μια σχέση. Σου δώσαμε ψυχή και χρήματα, σε στηρίξαμε».

πηγη

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα