Τα άσχημα σπίτια του Βελγίου

Advertisement
Τα άσχημα σπίτια του Βελγίου
Advertisement

Χάρη στον blogger Hannes Coudenys αλλά και τους ίδιους τους αρχιτέκτονες, το Βέλγιο έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποια χρόνια για τα περίεργα κτίρια του.

Το 2012, ο Coudenys αποφάσισε να καταγράψει και να αποτυπώσει της ιδιαιτερότητες της βελγικής αρχιτεκτονικής σε ένα λογαριασμό στο Instagram με τίτλο «Ugly Belgian Houses», δηλαδή «Άσχημες Βελγικές Κατοικίες», τραβώντας τα βλέμματα αρχιτεκτόνων από όλο τον κόσμο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, στο Βέλγιο έχουν μάλλον μια διαφορετική αντίληψη για την καλή αισθητική στην αρχιτεκτονική και γι’ αυτό άρχισε να φωτογραφίζει τα κτίρια και να τα δημοσιεύει στο λογαριασμό που έφτιαξε στο Instagram.

Σημείωσε μάλιστα, ότι δέχτηκε και αρκετά μηνύματα από ιδιοκτήτες σπιτιών, τα οποία είχαν δημοσιευτεί στη σελίδα του καθώς ενοχλήθηκαν θεωρώντας ότι δεν έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στη λίστα.

Τα άσχημα σπίτια του Βελγίου - Εικόνα 1 Τα άσχημα σπίτια του Βελγίου - Εικόνα 2 Τα άσχημα σπίτια του Βελγίου - Εικόνα 3 Τα άσχημα σπίτια του Βελγίου - Εικόνα 4 Τα άσχημα σπίτια του Βελγίου - Εικόνα 5

Τα άσχημα σπίτια του Βελγίου - Εικόνα 6 Τα άσχημα σπίτια του Βελγίου - Εικόνα 7 Τα άσχημα σπίτια του Βελγίου - Εικόνα 8 Τα άσχημα σπίτια του Βελγίου - Εικόνα 9 Τα άσχημα σπίτια του Βελγίου - Εικόνα 10

Τα άσχημα σπίτια του Βελγίου - Εικόνα 11 Τα άσχημα σπίτια του Βελγίου - Εικόνα 12

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα