Τέρμα το άγχος για τις νύφες -Εταιρεία εγγυάται ότι δεν θα βρέξει στο γάμο τους

Advertisement
Τέρμα το άγχος για τις νύφες -Εταιρεία εγγυάται ότι δεν θα βρέξει στο γάμο τους
Advertisement

Από το νυφικό μέχρι τα τραπεζομάντηλα, τη λίστα των καλεσμένων, τα προσκλητήρια, το κρασί και τη μουσική… Το στερεότυπο θέλει κάθε γυναίκα να καταβάλλεται από τη μανία της τελειότητας για κάθε λεπτομέρεια όταν πρόκειται να παντρευτεί. Υπάρχει όμως κάτι που δεν μπορεί να ελέγξει: ο καιρός.

Μέχρι τώρα τουλάχιστον. Γιατί πλέον μία εταιρεία υπόσχεται να τακτοποιήσει ακόμη και αυτή τη… λεπτομέρεια που διαλύει τα νεύρα κάθε μέλλουσας νύφης και κατά συνέπεια τον ψυχισμό του γαμπρού.

Το πολυτελές ταξιδιωτικό γραφείο Oliver’s Travels εγγυάται τον τέλειο καιρό για γάμο, με «μόλις» 100.000 δολάρια. Για να το πετύχουν, επιστρατεύουν μία τεχνική που ονομάζεται «σπορά νεφών». Χρησιμοποιώντας ιωδιούχο άργυρο προκαλούν την… έκρηξη των σύννεφων και την εξαφάνισή τους, διασφαλίζοντας τις τέλειες καιρικές συνθήκες για το γάμο του ζευγαριού που μπορεί να δώσει τόσα χρήματα.

Για εκείνους που έχουν οικολογικές ανησυχίες, η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι η τεχνική δεν είναι βλαβερή για το περιβάλλον. Μάλιστα, σε αυτό το «κόλπο» είχαν καταφύγει και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, για να σιγουρευτούν ότι ο παραμυθένιος γάμος τους δεν θα γίνει μούσκεμα.

Μόνο ένα πρόβλημα υπάρχει. Η υπηρεσία διατίθεται μόνο σε όσα ζευγάρια κλείνουν μία από τις επαύλεις της εταιρείας στη Γαλλία για το γάμο τους.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα