Το πρώτο παντρεμένο τρανσeξουαλ ζευγάρι λέει πως έχουν 198 οpγασμούς μέσα σε 90 λεπτά

Advertisement
Το πρώτο παντρεμένο τρανσeξουαλ ζευγάρι λέει πως έχουν 198 οpγασμούς μέσα σε 90 λεπτά
Advertisement

Το πρώτο νόμιμα παντρεμένο ζευγάρι τρανσeξουαλ στον κόσμο μίλησαν για την εξαιρετική τους «πολυοpγασμική» σeξουαλική ζωή, κι αποκαλύπτουν το πώς καταφέρνουν 198 (!) οpγασμούς μέσα σε μόλις 90 λεπτά.

Η 58χρονη Ginny Seaboy και η 55χρονη Julia James, γνωρίστηκαν σε ένα online φόρουμ για γυναίκες τρανς το 2009 και παντρεύτηκαν μόλις ένα χρόνο αργότερα, χάρη στην απίστευτη σeξουαλική τους χημεία.

Το πρώτο παντρεμένο τρανσέξουαλ ζευγάρι λέει πως έχουν 198 οργασμούς μέσα σε 90 λεπτά - Εικόνα 2

Έχοντας «μηδενική σeξουαλική ζωή» πριν από το γάμο της, η Ginny εξεπλάγη από την οικειότητα που ένιωσε με τη Julia, και τώρα λέει ότι έχει οpγασμούς όπως οποιαδήποτε άλλη γυναίκα – παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάνει επέμβαση στα γεννητiκά της όργανα.

Ωστόσο, η Julia επιμένει ότι τόσο η ίδια όσο και η σύζυγός της, η οποία επίσης δεν έχει κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου, έχουν «οpγασμούς σαν γυναίκες», με την Julia να αποκαλύπτει ότι είναι σε θέση να επιτύχει την κορύφωση απλά και μόνο με τη «σκέψη».

Το πρώτο παντρεμένο τρανσέξουαλ ζευγάρι λέει πως έχουν 198 οργασμούς μέσα σε 90 λεπτά - Εικόνα 3

“Μπορώ να έχω οpγασμό χωρίς άγγιγμα και μέσα σε μόλις 7 δευτερόλεπτα, απλά και μόνο με τη σκέψη,” είπε η Julia.

“Έχω οpγασμό σαν μια γυναίκα πια ως επί το πλείστον – πράγμα που σημαίνει ότι έχω πολλούς οpγασμούς μέχρι να κουραστώ, αντί για συνεχή εκσπεpμάτιση. Η Ginny είναι πολυοpγασμική σαν εμένα και είμαστε πολύ, πολύ τυχερές σ’ αυτό το κομμάτι.”

Το πρώτο παντρεμένο τρανσέξουαλ ζευγάρι λέει πως έχουν 198 οργασμούς μέσα σε 90 λεπτά - Εικόνα 4

Η Ginny περιγράφει τη Julia ως «το άλλο της μισό».

“Όταν την γνώρισα, η σeξουαλική μου ζωή βελτιώθηκε δραματικά,” είπε η Ginny.

“Αλλά δεν έχω αισθανθεί ποτέ την ανάγκη να κάνω επέμβαση αλλαγής φύλου. Ακόμα κι έτσι, είμαστε πολυοpγασμικές και η ζωή μας στην κρεβατοκάμαρα είναι καλύτερη απ’ ό,τι φανταζόμασταν ποτέ.”

Το πρώτο παντρεμένο τρανσέξουαλ ζευγάρι λέει πως έχουν 198 οργασμούς μέσα σε 90 λεπτά - Εικόνα 5

Η Julia έκανε πρόταση γάμου στη Ginny τον Νοέμβριο του 2009 και οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια κλειστή τελετή στο σπίτι των γονέων της Ginny στον Καναδά, στις 7 Οκτωβρίου του 2010, παρουσία στενών συγγενών και φίλων.

Το πρώτο παντρεμένο τρανσέξουαλ ζευγάρι λέει πως έχουν 198 οργασμούς μέσα σε 90 λεπτά - Εικόνα 6

Τον Ιούλιο του 2005, ο Καναδάς ήταν η πρώτη χώρα εκτός Ευρώπης και η τέταρτη χώρα στον κόσμο που ψήφισε νόμο που επέτρεπε τον γάμο σε άτομα του ιδίου φύλου.

Το πρώτο παντρεμένο τρανσέξουαλ ζευγάρι λέει πως έχουν 198 οργασμούς μέσα σε 90 λεπτά - Εικόνα 7

“Χάρηκα τόσο όταν έμαθα ότι μπορούσα να ερωτευτώ χωρίς να κρύβομαι και να παντρευτώ,” είπε η Ginny.

“Τώρα οι περισσότεροι από τους φίλους και τους συγγενείς μας μας αποδέχονται και είμαστε περήφανοι που είχαμε το θάρρος να αντιμετωπίσουμε ποιες είμαστε πραγματικά.”

Το πρώτο παντρεμένο τρανσέξουαλ ζευγάρι λέει πως έχουν 198 οργασμούς μέσα σε 90 λεπτά - Εικόνα 8

“Είμαστε κι εμείς άνθρωποι όπως όλοι οι άλλοι και το μόνο που θέλουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή μας χωρίς να ντρεπόμαστε.”

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα