ΖΩΔΙΑ

Πολιτική Αστρολογία: Ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει κοσμοϊστορικά γεγονότα

Πολιτική Αστρολογία: Ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει κοσμοϊστορικά γεγονότα
Advertisement

Πολιτική Αστρολογία: Ριζικές αλλαγές και κοσμοϊστορικά γεγονότα για την Ελλάδα και ολόκληρο τον πλανήτη, προβλέπουν τα άστρα για την επόμενη πενταετία, καθώς από τις 6 Μαρτίου ο επαναστάτης και ανατρεπτικός πλανήτης Ουρανός μετακινείται στο ζώδιο του Ταύρου, μια θέση δύσκολη για το πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό.

Μια πρώτη γεύση από το «πάντρεμα» αυτό η Ελλάδα γεύτηκε μέσα στο 2018, όπου ο Ουρανός βρέθηκε στο ζώδιο του Ταύρου για το διάστημα 15 Μαΐου έως και 6 Νοεμβρίου όπου επέστρεψε και πάλι στον Κριό.

Πολλά από αυτά που συνέβησαν τα είχαμε προβλέψει σε παλαιότερα δημοσιεύματα, ωστόσο επιβάλλετε να τα θυμηθούμε προκειμένου να πάρουμε τα μέτρα μας γιατί η επόμενη πενταετία θα μοιάζει με ενεργό ηφαίστειο.

Με Ουρανό στον Ταύρο η Ελλάδα πένθησε τους 100 νεκρούς από την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε το περασμένο καλοκαίρι την ανατολική Αττική.

Πως να ξεχάσουμε τον πόνο και την θλίψη από τις μαύρες εκείνες ημέρες για την χώρας μας.

Αλλά και πως να ξεχάσουμε τα όσα βίωσαν με την σύλληψη τους στα ελληνοτουρκικά σύνορα οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι για 167 ημέρες κρατούνταν στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Με Ουρανό στον Ταύρο ολοκληρώθηκε όλη αυτή η δραματική υπόθεση, που λίγο έλειψε να τινάξει ένα διπλωματικό και πολιτικό σύστημα στον αέρα.

Μην ξεχνάμε τις δηλώσεις περί κατασκοπείας από τους γείτονες.

Με το ίδιο φαινόμενο ξεκίνησαν και τα προβλήματα με την Βόρειο Ήπειρο με αποκορύφωμα τη δολοφονία του Έλληνα Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Στις 17 Ιουνίου του 2018 υπογράφηκε η Συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτά ήταν τα πιο τρανταχτά παραδείγματα από την εξάμηνη παραμονή του Ουρανού στον Ταύρο και έπεται και συνέχεια.

Βρισκόμαστε στην εποχή όπου πολλές από τις προφητείες θα ξεκινήσουν αργά ή γρήγορα να επιβεβαιώνονται.

Οι επόμενες εκλογές κρύβουν εκπλήξεις για κόμματα, συνεργασίες που ούτε καν θα φανταζόμασταν ποτέ, παραιτήσεις.

Κλονισμοί στο τραπεζικό σύστημα, σκάνδαλα, ενώ η Φώφη Γεννηματά αποχαιρετά την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο σε συνδυασμό με την πανσέληνο του Μαρτίου θα φέρει επίσης ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμούς, πλημμύρες και φωτιές.

Ο Ουρανός στον Ταύρο θα προκαλέσει σημαντικά ρήγματα και σε όλο τον κόσμο.

Χρηματιστηριακό κραχ σε Αμερική και Ευρώπη, καθώς και τρομοκρατικά χτυπήματα σε Γαλλία, Αγγλία, Βρυξέλλες, Ρωσία.

Η Ιταλία είναι κοντά όσο ποτέ από την έξοδο της από την ευρωπαϊκή ομπρέλα, ενώ ο Ουρανός στον Ταύρο θα «τρίξει» τα δόντια (ακόμα και διαλύοντας) πολλές οικονομικές δυνάμεις.

Η μετωπική σύγκρουση όμως το 2020 μεταξύ Κρόνου και Πλούτωνα σε συνδυασμό με την ευθυγράμμισή στον Αιγόκερω και τις εκλείψεις θα φέρει αστάθεια στη διεθνή οικονομία και συγκρούσεις μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης.

Θα βρεθούμε στην καρδιά των γεγονότων.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement