Μάνα είχε έγκλειστο το 5 ετών κοpιτσάκι της σε διαμέρισμα γεμάτο σκουπίδια και κατσαρίδες από τότε που γεννήθηκε

Advertisement
Μάνα είχε έγκλειστο το 5 ετών κοpιτσάκι της σε διαμέρισμα γεμάτο σκουπίδια και κατσαρίδες από τότε που γεννήθηκε
Advertisement

Αστυνομικοί φόρεσαν προστατευτικές στολές για να διασώσουν ένα 5χρονο κοpίτσι, το θηλυκό Μόγλη, που δεν μιλούσε και δεν είχε καμία κοινωνική δεξιότητα, αφού ζούσε κλεισμένο σε ένα διαμέρισμα γεμάτο σκουπίδια και κατσαρίδες.

Το παραμελημένο παιδί που ονομάζεται Lyubov ήταν αφυδατωμένο και άρρωστο, αφού η μητέρα του, η 47χρονη Irina Garashchenko, απουσίαζε για μέρες από το βρώμικο διαμέρισμά της στη Μόσχα.

Μάνα είχε έγκλειστο το 5 ετών κοριτσάκι της σε διαμέρισμα γεμάτο σκουπίδια και κατσαρίδες από τότε που γεννήθηκε - Εικόνα 2

Η κατάσταση του διαμερίσματος ήταν τόσο άσχημη που η αστυνομία χρησιμοποίησε προστατευτικές στολές για να μπει στο διαμέρισμα.

Ένα πλαστικό κολιέ είχε εισχωρήσει στο δέρμα του παιδιού λόγω του μεγάλου διαστήματος που το φορούσε.

Μάνα είχε έγκλειστο το 5 ετών κοριτσάκι της σε διαμέρισμα γεμάτο σκουπίδια και κατσαρίδες από τότε που γεννήθηκε - Εικόνα 3

Το παιδί δεν ήξερε να μιλάει και το μόνο που έκανε ήταν να βγάζει ήχους.

Όταν οι αστυνομικοί του έδωσε νερό, το κοpιτσάκι ήπιε δύο λίτρα, ενώ οι γιατροί που το κοίταξαν πιστεύουν ότι έχει σημάδια ανορεξίας.

Ένας γείτονας που κάλεσε την αστυνομία μετά το επίμονο κλάμα του κοpιτσιού, δήλωσε: “Παραλίγο να λιποθυμήσουμε από την κατάσταση του διαμερίσματος και από την άσχημη μυρωδιά του.”

Μάνα είχε έγκλειστο το 5 ετών κοριτσάκι της σε διαμέρισμα γεμάτο σκουπίδια και κατσαρίδες από τότε που γεννήθηκε - Εικόνα 4

“Το 5χρονο κοpίτσι καθόταν στην κουζίνα μόνο με ένα μπλουζάκι χωρίς εσώpουχα κι έκλαιγε.”

“Στο σπίτι δεν υπήρχε καθόλου φαγητό και ήταν γεμάτο κατσαρίδες.”

Μάνα είχε έγκλειστο το 5 ετών κοριτσάκι της σε διαμέρισμα γεμάτο σκουπίδια και κατσαρίδες από τότε που γεννήθηκε - Εικόνα 5

Οι γείτονες δήλωσαν ότι πριν από πέντε χρόνια η μητέρα έφερε στο σπίτι ένα μωρό αλλά στη συνέχεια είπε ότι το παιδί είχε πάει να ζήσει με μια γιαγιά του. Ο σύζυγός της απελάθηκε στην Ουκρανία.

Στην πραγματικότητα, το παιδί ήταν ακόμα στο σπίτι και οι γείτονες λένε πως ίσως να μην έχει δει τον έξω κόσμο από τότε που ήταν μωρό.

Μάνα είχε έγκλειστο το 5 ετών κοριτσάκι της σε διαμέρισμα γεμάτο σκουπίδια και κατσαρίδες από τότε που γεννήθηκε - Εικόνα 6

Αφού η αστυνομία διέσωσε το παιδί, η μητέρα επέστρεψε και μόλις κατάλαβε ότι την ανακάλυψαν, τράπηκε σε φυγή αλλά τη σταμάτησαν οι γείτονες. Τώρα έχει συλληφθεί από την αστυνομία με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα